شناسهٔ خبر: 71432996 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اردوگاه راهیان نور استان اردبیل در مناطق عملیاتی تکمیل می‌شود

استاندار اردبیل گفت: با توجه به حضور جوانان، دانشجویان، دانش‌آموزان و اقشار مختلف مردم استان اردبیل در طول سال در مناطق عملیاتی، حمایت‌های لازم برای تکمیل اردوگاه در حال احداث استان در خرمشهر انجام می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل استاندار اردبیل به همراه فرمانده سپاه حضرت عباس ع استان، با حضور در مناطق عملیاتی جنوب کشور از مجتمع فرهنگی-تربیتی در حال ساختِ شهید باکری خرمهشر بازدید کردند.

<div id="video-display-embed-code_12045847"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4458790/12045847?width=600&height=350"></script></div>

استاندار اردبیل گفت:: این اردوگاه با زیربنای ۳۴۵۰ مترمربع در حال احداث بوده که عملیات فونداسیون‌ریزی آن انجام و حدود ۱۶ میلیارد تومان نیز تاکنون هزینه شده است.

وی افزود: اردوگاه در حال احداث استان اردبیل شامل بخش‌های مختلف از جمله اقامتگاه برای زائران بوده و تکمیل آن با همراهی و حمایت دستگاه‌ها پیگیری می‌شود.

استاندار اردبیل بیان کرد: این پروژه در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید و همچنین تأکید رهبر معظم انقلاب برای زنده نگاه داشتن یاد شهدا، ضرورت و اهمیت دارد تا اردوگاهی در شأن زائران استان اردبیل به بهره‌برداری برسد.