شناسهٔ خبر: 71432121 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

تداوم موج سرما در کشور و نیاز مبرم به صرفه جویی انرژی

معاون برق و انرژی وزیر نیرو تاکید کرد: با توجه به گسترش و تداوم موج سرما در کشور در روزهای آتی، مشارکت هم وطنان در پویش دو درجه کمتر و صرفه‌ جویی در مصرف برق و گاز به حفظ پایداری شبکه و تداوم خدمت‌رسانی دو صنعت برق و گاز کمک شایانی می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، همایون حایری اظهار کرد: سازمان هواشناسی هشدار نارنجی بارش برق و باران  در ۱۹ استان کشور را صادر کرده است و بر این اساس در استان های ساحلی خزر و بسیاری از استان‌های دیگر همچون البرز مرکزی،‌کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، مرکزی، همدان، چهارمحال و بختیاری،‌کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس، کرمان، هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و یزد استقرار موج سرما پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: موج جدید بارش از امروز در کشور آغاز شده و بنا بر پیش بینی‌ها تا پایان هفته ادامه یافته و در روز پنج شنبه نیز سامانه بارشی جدیدی وارد کشور می شود، که البته با توجه به کم بارشی‌های امسال جای خوشحالی و سپاسگزاری دارد.
معاون وزیر نیرو در عین حال خاطرنشان کرد: تداوم سرما در کشور افزایش مصرف گاز به منظور تامین گرمایش منازل و بخش‌های دیگر را به همراه دارد که این امر سوخت‌رسانی به نیروگاه‌ها برای تامین برق پایدار را با محدودیت‌هایی مواجه می‌کند.
حایری گفت: این در حالی است که مدیریت مصرف ۱۰ تا ۱۵ درصدی انرژی اعم از گاز و برق سبب تامین سوخت کافی نیروگاه‌ها شده و پایداری شبکه و تداوم خدمت‌رسانی به مردم در سراسر کشور را امکانپذیر می‌کند.
حایری یادآور شد: حفظ پایداری شبکه و خدمت‌رسانی گاز و برق به ویژه برای مناطق سردسیر کشور اهمیت حیاتی داشته و صرفه‌جویی هم‌وطنان، به مثابه مشارکت در تامین رفاه سراسری مردم در سرزمین عزیز ایران است.
وی بر این اساس از مردم خواست با تداوم مشارکت در پویش دو درجه کمتر ،صرفه جویی در مصرف گاز با کاهش دمای محیط و همچنین خاموش نگاه داشتن لوازم برقی غیرضروری خادمان خود را در پایداری جریان گاز و برق یاری کنند.

انتهای پیام