شناسهٔ خبر: 71431785 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

قدردانی از کارکنان مرکز مشاوره معاونت فرهنگی و دانشجویی

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا زابل، جهت پیشرفت‌ در ترویج فرهنگ مشاوره و گسترش سلامت روان دانشجویان دانشگاه ‌ از تلاش‌های خانم دکتر رها سیاسری، رئیس مرکز مشاوره ترویج فرهنگ مشاوره و سبک زندگی اسلانی ایرانی معاونت فرهنگی و دانشجویی و کارشناسان همکار ، تقدیر به عمل آمد.

دکتر حسین شهدادی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل، در جلسه‌ای که با حضور رئیس مرکز مشاوره و کارشناسانی که همکاری داشته اند، برگزار شد، ضمن تشکر و قدردانی از تلاش‌های این افراد گفت: «فعالیت‌های این‌چنینی در بین دانشجویان نقش مؤثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی، روانی و دیگر چالش‌ها دارد.»

وی همچنین افزود: «دانشجویان به ویژه در رشته‌های پزشکی و داروسازی که دوره تحصیلی طولانی دارند ممکن است با آسیب‌های مختلفی مواجه شوند و مشاوره می‌تواند به این عزیزان در حفظ سلامت روانی و جسمانی کمک کند.»

دکتر شهدادی در ادامه تاکید کرد: «این‌گونه فعالیت‌ها نه تنها شایسته تقدیر است بلکه نیازمند حمایت‌های همه‌جانبه از سوی مسئولان است تا دانشجویان عزیز، که در این شهر و منطقه به تحصیل مشغول هستند، با سلامت کامل جسم و روان به زادگاه خود بازگردند.»

در پایان، از خانم دکتر رها سیاسری رئیس مرکز مشاوره ،خانم جهانتیغ و خانم کاظم نژادی دو نفر از کارشناسان زبده که با این مرکز همکاری دارند با اهدای لوح یادبود تقدیر به عمل آمد.

قابل ذکر است این پیشرفت طی نامه ای از سوی مدیر کل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت متبوع اعلام گردید.