شناسهٔ خبر: 71431423 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

ماجرای جابجایی ۷ هزار اصله درخت در پارک جنگلی چیتگر

شهردار منطقه ۲۲ تهران در خصوص پاکسازی درختان پارک جنگلی چیتگر و جابجایی درختان آفت‌زده توضیحاتی را ارائه کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، محمدجواد خسروی شهردار منطقه ۲۲ تهران درباره پاکسازی درختان پارک جنگلی چیتگر اظهار کرد: با شناسایی درختان آفت‌زده پارک جنگلی چیتگر مشخص شد که حدود ۷ هزار و ۲۰۰ اصله از درختان پارک، آلوده به آفت سوسک چوب خوار شده‌اند بنابراین این درختان با هماهنگی‌های به عمل آمده و ارائه مجوز از منابع طبیعی، از طریق خود منابع طبیعی از یک هفته پیش در حال جابجایی و پاکسازی هستند.

وی افزود: طبق برنامه قرار است که به ازای هر درخت جابجا شده، ۵ درخت در پارک چیتگر کاشته شود و توأمان همراه با قطع و جابجایی درختان آلوده کاشت درختان جدید نیز انجام می‌شود. تا آغاز سال جدید حدود ۱۵ هزار درخت در پارک جنگلی چیتگر کاشته خواهد شد.

خسروی با بیان اینکه دلیل آفت زدن درختان پارک جنگلی چیتگر بحث کمبود آب بود که درباره حل این مشکل نیز بالغ بر ۳۴ کیلومتر لوله کشی انجام شده که به آبیاری درختان پارک کمک می‌کند، ادامه داد: بخشی از آب از طریق شرکت تأمین تصفیه و بخشی از آن نیز از طریق پساب تصفیه‌خانه لوکال در شهرک شهید باقری تأمین می‌شود. علاوه بر این ۱۲ کیلومتر لوله گذاری نیز در حال انجام است.

شهردار منطقه ۱۸ اضافه کرد: تاکنون حدود یک پنجم جابجایی‌ها و پاکسازی درختان آلوده به آفت انجام شده و تا ۲۰ اسفند همه درختان آفت زده پارک جنگلی چیتگر از پارک خارج می‌شوند تا سایر درختان آلوده به آفت نشوند.

وی درباره نوع و گونه درختانی که کاشته می‌شوند نیز گفت: بر اساس پارسل های مشخص شده، گونه‌های درخت کاشته و در هر پارسل یک نوع درخت کاشته می‌شود. گونه‌هایی مانند داغداغان، عرعر، زیتون تلخ، کاج و سایر گونه‌هایی که با اقلیم پارک جنگلی چیتگر سازگار هستند و به آب کمتری نیاز دارند به جای درختان آفت زده کاشته می‌شوند.

خسروی در پایان با تاکید بر اینکه مشکل آب چیتگر به طور کامل حل خواهد شد، خاطرنشان کرد: دبی آب مورد نیاز برای آبیاری پارک جنگلی چیتگر ۲۵۰ لیتر بر ثانیه است که برای تأمین آن، بخشی از لوله کشی‌ها انجام شده و مابقی لوله کشی‌ها برای حل مشکل آبیاری پارک در حال انجام است.