به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، رویداد استارت آپ ملی تابش مهارت، ایدههای فناورانه، شهر هوشمند موسوم به تاش صبح یکشنبه با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، اساتید و دانشجویان دانشگاههای استان سمنان در حوزه فناوری به میزبانی سالن فرهنگسرای کومش سمنان آغاز به کار کرد. قرار است در این مراسم سخنرانی ها و همچنین پنل های تخصصی شهر هوشمند و فناوری های روز به مخاطبان ارائه شود.
رئیس دانشگاه ملی مهارت استان سمنان: تابش مهارت، ایده های فناورانه، شهر هوشمند (تاش) یک رویداد آموزشی، مسئله محور و فناورانه مبتنی بر نیاز سنجی، از ایده تا پیاده سازی است.
وی محورهای جشنواره را بوم زندگی و محیط زیست هوشمند، سازمان هوشمند، مدیریت انرژی هوشمند، کسب و کار هوشمند و صنایع هوشمند برشمرد و افزود: به تیم اول ۲۰۰ میلیون ریال، تیم دوم ۱۵۰ میلیون ریال و تیم سوم ۱۰۰ میلیون ریال جایزه به همراه حمایت از ایده برتر جهت تجاری سازی و تولید محصول تا سقف ۲ میلیارد ریال تعلق خواهد گرفت.
علیرضا عزالدین تقویت ارتباط دانشگاه و جامعه به صورت کاربردی را یکی دیگر از محورهای این رویداد استارتاپی دانست و ابراز کرد: رفع نیازهای استان با تکیه بر مهارت، تخصص و توانمندی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ملی مهارت از جمله اهدافی است که این دانشگاه دنبال می کند.
عزالدین حمایت از ایده های نوآوری در زمینه شهر هوشمند را یکی از مهمترین محورهای این رویداد برشمرد و گفت: این استارتاپ همچنین به دنبال هدایت و حمایت موقعیت های مناسب برای شکوفایی و علمی شدن سطح ایده ها است.
وی با بیان اینکه استارتاپ تاش یک رویداد آموزشی، مسئله محور و فناورانه مبتنی بر نیاز سنجی، از ایده تا پیاده سازی در جامعه را شامل می شود، افزود: این رویداد فرصت بسیار خوبی برای شناخته و دیده شدن جوانان صاحب ایده و دارای پتانسیل رشد است.
رئیس دانشگاه ملی مهارت استان سمنان افزود: رویداد استارت آپ تاش می تواند نقش بسیار موثری در بهبود مدیریت سرمایه انسانی و انرژی و اقتصاد و صنعت و سلامت و نهایتاً سبک زندگی دیجیتال با نگاه حل چالش ها داشته باشد.
عزالدین ماموریت استارت آپ تاش را در چهار بخش دانست و گفت: شناسایی، آموزش، هدایت و حمایت از طرح ها و محصولات خلاقانه در راستای کاربرد فناوری در استان سمنان دیگر محورها و اهداف این استارتاپ علمی است.
وی افزود: در بخش شناسایی، فرخوان های ایده پذیری در سراسر استان سمنان و کشورمان در محورهای مختلف از ماه ها قبل صورت گرفته و آثار متعددی نیز به دبیرخانه ارسال شده است لذا بعد از داوری این طرح ها، ایده های برتر مورد شناسایی قرار گرفته اند.
دبیر اجرایی رویداد ملی استارت آپ "تاش" با بیان اینکه در بخش آموزش، شاهد برگزاری کارگاه های تخصصی و آموزش لازم به افراد را شاهد بوده ایم، افزود: در بخش هدایت مقوله تیم ها، مقدمات تولید ایده ها و هسته های فکری و ایده پروری توسط رویداد تحت پوشش قرار گرفته است.
عزالدین بیان کرد: در بخش حمایت، شاهد حمایت از صاحبان ایده برای شبکه سازی، مشاوره تخصصی و ارتباط دهی صاحبان ایده با حامیان مالی و صنایع صورت می گیرد تا ایده ها به تولید رسیده و شاهد اشتغال زایی و سود رسانی ایده ها به لحاظ اقتصادی برای شرکت های دانش بنیان باشیم.
وی حل چالش های صنایع و سازمان های خصوصی و دولتی در سطح استان سمنان با تکیه بر توان مهارتی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ملی مهارت و همچنین صاحبان ایده در کل کشور است، افزود: در این راستا شناسایی استعدادهای برتر و خلاق در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه ملی مهارت استان سمنان در بخش پایانیی سخنان خود، گفت: این رویداد بر اساس رسالت دانشگاه ملی مهارت و با تکیه بر مهارت، تخصص و توانمندی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ملی مهارت و کارآفرینان و صاحبان ایده برنامه ریزی شده است.
شایانذکر است دانشگاه ملی مهارت استان سمنان بهعنوان تنها دانشگاه دولتی مهارتی در حال حاضر با داشتن بیش از 3 هزار دانشجو و 4 دانشکده در شهرستانهای سمنان، شاهرود و امیرآباد دامغان باهدف تربیت نیروی انسانی متخصص، کارآفرین و متناسب با فرصتهای جدید شغلی برای پاسخگویی به نیازهای بازار کار در حوزههای مهارتی و فنّاوری و همچنین افزایش اشتغال مولد و کاهش بیکاری، رسالت و مأموریت خود را دنبال میکند.