شناسهٔ خبر: 71430009 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

متهم به قتل دانشجوی دانشگاه تهران: روز جمعه متوجه شدم چه اتفاقی افتاده است/ دو سه ضربه به مقتول زدم

متهم به قتل دانشجوی دانشگاه تهران در اعترافات خود گفت: در منطقه‌ای خلوت فرد را شناسایی کردیم و برای سرقت از او اقدام کردیم. پس از گرفتن گوشی و کیف مقتول دو سه ضربه با او زدم و بلافاصله سوار موتور شدم و رفتیم.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

صبح امروز قاضی شهریاری از بازداشت متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران خبر داد.

بلافاصله پس از دستگیری متهمان این اقدام که منجر به قتل امیرمحمد خالقی شد محمد شهریاری با حضور در محل نگهداری دو متهم تحقیقات از این افراد را شروع کرد.

در تحقیقات اولیه هر دو متهم ضمن اعتراف صریح به سرقت منجر به قتل از دانشجوی دانشگاه تهران جزییات صحنه را تشریح کردند.

متهم به قتل دانشجوی دانشگاه تهران: روز جمعه متوجه شدم چه اتفاقی افتاده است/ دو سه ضربه به مقتول زدم

متهم به قتل امیرمحمد خالقی در جلسه بازپرسی اولیه گفت: در منطقه‌ای خلوت فرد را شناسایی کردیم و برای سرقت از او اقدام کردیم. پس از گرفتن گوشی و کیف مقتول دو سه ضربه با او زدم و بلافاصله سوار موتور شدم و رفتیم.

او عنوان می‌کند روز جمعه متوجه شدم که چنین اتفاقی را رقم زده‌ام.

هر دو فرد اوایل بامداد امروز توسط حفاظت اطلاعات فراجا بازداشت شدند.

اولین اعترافات متهمان به قتل دانشجوی دانشگاه تهران

راکب موتور: احمد به محض اینکه به دانشجو رسید چاقو کشید و گفت می‌زنمت

ضارب مرحوم امیرمحمد خالقی: وقتی گوشی را گرفتم گفت دانشجو هستم. گفتیم کیفت را بده گوشی را بگیر و برو ولی به ما ضربه زد. می‌گفت مدارک در کیفم دارم. امیر به من گفت با چاقو بزنش. اصلا خبر نداشتیم دانشجو است. دو تا ضربه به او زدم و به محل برگشتیم.

راکب موتور: این مکان را برای سرقت به دلیل خلوتی آن انتخاب کردیم.

انتهای پیام/