شناسهٔ خبر: 71429325 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

شهردار تهران: تراموا در تهران جواب داد

شهردار تهران با اشاره به آخرین وضعیت تست تراموا در پایتخت، گفت: تراموا در تهران جواب داد و نه تنها برای سطح شهر تهران؛ بلکه برای کل کشور هم یک الگوی جدید است.

صاحب‌خبر -

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، تست گرم تراموای چرخ لاستیکی چینی از شب ۲۲ بهمن در تهران آغاز شد؛ این تراموا به طول ۳۱ متر است که شعاع گردش ۱۵ متری دارد و کاملا برقی است و با هر بار شارژ ۸۰ کیلومتر تردد می‌کند و ظرفیت جابجایی حدود ۴۰۰ مسافر در یک نوبت حرکت را دارد. تراموا‌های وارداتی چینی از منبع انرژی باتری تغذیه می‌کنند و آلایندگی گازی ندارند و این تست شبانه در مسیر پایانه شرق _ آزادی است.

علیرضا زاکانی، در مورد آخرین وضعیت تردد تراموا در پایتخت، اظهار کرد: افتخار داریم در این هفته با حضور آقای رئیس جمهور از بسته برقی سازی تهران رونمایی کنیم و پس از آن روند فعالیت تراموا، اتوبوس برقی و تاکسی برقی در تهران آغاز خواهد شد؛ گرچه تراموا دوره آزمایشی و آماده سازی زیرساخت‌ها را طی می‌کند؛ اما با رونمایی از این بسته برقی سازی؛ هفته ماندگاری برای تهران رقم خواهد خورد.

وی ادامه داد: ان‌شاءالله روز به روز توسعه، رفاه، آسایش و ایمنی مردم افزایش پیدا خواهد کرد.

به گفته شهر دار تهران، تراموا در تهران جواب داد و نه تنها برای سطح شهر تهران؛ بلکه برای کل کشور یک الگوی جدید است؛ استفاده از تراموا در حمل و نقل عمومی ارزان‌تر از متروست و یک دهم مترو قیمت دارد و دو سوم مترو جمعیت جابه‌جا می‌کند. اجرای این طرح خدمت بزرگی به شهر تهران بود.