به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در حکم دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم، خطاب به دکتر فرهاد یکه یزدان دوست آمده است:
نظر به مراتب تعّهد، تخصّص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «رئیس مرکز همکاریهای علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» منصوب میشوید. از جنابعالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان سرپرستی آن مرکز را بر پایه قوانین، سیاستها و برنامههای مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید.
امیدوار است با پیروی از آموزههای اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید. توفیق و سربلندی روز افزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
وزیر علوم در نامه جداگانهای از تلاشهای دکتر امید رضایی فر رئیس سابق مرکز همکاریهای علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
فرهاد یزدان دوست دانش آموخته دکتری مهندسی در رشته مهندسی عمران- آب، کارشناسی ارشد مهندسی عمران- سازه و کارشناسی مهندسی عمران از انگلستان میباشد. وی با اندوختن تجربه کاری در شرکت مشاور مهندسی عمران درانگلستان، در سال ۱۳۷۰ به عضویت هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی درآمد و ریاست دانشکده مهندسی عمران، مدیریت طرح و برنامه، معاونت پژوهشی، معاونت بینالملل و ریاست این دانشگاه را عهده دار بوده است. مدیریت تحقیقات کاربردی امور آب وزارت نیرو، بنیانگذاری و ریاست موسسه تحقیقات آب کشور، مدیریت مرکز منطقهای مدیریت آب شهری- وابسته به یونسکو و ریاست امور بینالملل از مسئولیتهای وی در دوره ماموریت او در وزارت نیرو میباشد. وی در ادوار اخیر سمت نایبرئیس شورای بینحکومتی آبشناسی یونسکو را داشته است. راهنمایی بیش از یکصد رساله دکتری و پایان نامه کارشناسی ارشد و انتشار مقالات تخصصی متعدد در زمینههای مدیریت ریسک تابآور در مهندسی آب، مدیریت بهم پیوسته منابع آب، سازگاری با تغییر اقلیم و مبانی تابآوری در توسعه پایدار از فعالیتهای علمی وی به شمار میآید.
فرهاد یزدان دوست، همچنین سابقه مدیریت در هیئتهای تحریریه نشریات بینالمللی و تعدادی از نهادها و انجمنهای علمی- تخصصی ملی و بین المللی را در کارنامه خود دارد. مدیر مسئول نشریه آبانگان، عضو موسس و رئیس هیئت مدیره انجمن هیدرولیک ایران، عضو شورای مرکزی مدیریت انجمن بینالمللی تحقیقات و مهندسی آب و محیط زیست (IAHR)، عضو شورای مرکزی مدیریت انجمن جهانی رسوب و فرسایش (WASER)، عضو کمیته راهبری یونسکو در زمینه رسوب و فرسایش (ISI)، عضو کمیته ملی آبشناسی ایران، عضو کمیته هیدرولوژی سازمان جهانی هواشناسی (WMO)، برخی از فعالیتهای تخصصی- اجتماعی وی در طی سالیان بوده است.