شناسهٔ خبر: 71428792 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

حجت‌الاسلام «خیاط»: خدمت اجتماعی، رسالت حوزه علمیه است

مدیر حوزه علمیه خراسان گفت: از گذشته تا به امروز در حوزه علمیه حفاظت از مرز‌های اندیشه و دین مردم از یک‌سو و رسالت خدمات اجتماعی از سوی دیگر، به‌عنوان یک وظیفه دنبال می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «علی خیاط» مدیر حوزه علمیه خراسان در مراسم افتتاحیه سالن‌های مطالعه، ورزش، شهربازی و مهد کودک مجتمع فرهنگی آموزشی حضرت جوادالائمه علیه‌السلام حوزه علمیه خراسان واقع در شهر گلبهار، با بیان اینکه حوزه‌های علمیه همواره مردم‌پایه و به تعبیری از مردم و برای آنان بوده است، اظهار داشت: در واقع وظیفه حفاظت از مرز‌های عقیده، فکر، اندیشه و دین مردم از یک سو و رسالت خدمات اجتماعی از دیگر سو، از گذشته در حوزه علمیه بوده و هست.

وی با بیان اینکه دشمنان در میدان فرهنگی سرمایه‌گذاری کرده‌اند و به واقع از سایر عرصه‌ها ناامید هستند، تصریح کرد: آنان در تجربه ۴۶ سال اخیر در مقابله با نظام مقدس جمهوری اسلامی به این نتیجه رسیده‌اند که همه همت خود را در براندازی نرم متصور باشند.

مدیر حوزه علمیه خراسان تاکید کرد: دشمنان، دور کردن نسل جدید از اهداف بلند انقلاب اسلامی را به عنوان یک راهبرد دنبال می‌کنند که برای مقابله با این توطئه باید مسیر درست تربیتی را پیش گرفت و همت داشت.

حجت‌الاسلام خیاط در ادامه با اشاره به اهمیت خدمت به مردم منطقه گلبهار از سوی حوزه علمیه خراسان، مجموعه حاضر را آماده کمک در فضای فرهنگی و اجتماعی مطلوب دانست که در راستای منویات مقام معظم رهبری برنامه‌ریزی شده است.

وی خدمت به تربیت از مهد کودک تا ورود به عرصه ورزش را مهم خواند و آن را در راستای صیانت و مرزبانی از عقیده و فرهنگ، لازم دانست.

انتهای پیام/