به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی،خرسندی از تولید ۳ هزار عسل مرغوب و با کیفیت در شهرستان مراغه خبر داد و گفت: متوسط تولید در کندوهای بومی ۶ تا ۹ کیلوگرم و کندوهای پیشرفته ۲۰ تا ۳۰ کیلوگرم است.
خرسندی اضافه کرد: این میزان عسل در ۲۰۰ هزار کلنی کندوی بومی و مدرن مراغه تولید و روانه بازارهای مصرف آذربایجان شرقی و دیگر استانهای کشور شد.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی مراغه نزدیک به ۷۰ درصد عسل مراغه به خاطر کیفیت خوب به دیگر استانها و کشورهای همسایه صادر میشود.
وی ادامه داد: زنبورداران مراغهای امسال در کنار تولید عسل ۶ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم گرده، ۲۸ هزار کیلوگرم موم و ۱۴ کیلوگرم ژل رویال تولید کردند.
خرسندی گفت: زنبورداری و تولید عسل برای بیش از هزار و ۵۰۰ نفر در شهرستان مراغه شغل مستقیم شغل ایجاد کرده است.
گفتنی است آذربایجان شرقی با داشتن یک میلیون و ۱۹۲ هزار کندو از نظر داشتن تعداد کندو رتبه نخست و با تولید ۱۶ هزار تن عسل رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.