شناسهٔ خبر: 71426130 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان لامرد خبر داد

شناسایی هویت ۲ شهید مفقود الاثر در لامرد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان لامرد گفت: هویت دو تن از شهدای هشت سال دفاع مقدس متعلق به شهرستان لامرد پس از سه دهه احراز شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از سپاه لامرد، علی گله‌داریان از تفحص پیکر پاک و مطهر دو شهید گمنام شهید محمد سپاسدار و شهید عبدالرحیم رفیعی از شهرستان لامرد در منطقه عملیاتی شلمچه خبر داد و اظهار کرد: خبر بازگشت این دو شهید والامقام طی آئینی با حضور سرهنگ مظلوم رضایی مسئول ایثارگران سپاه فجر و مسئولین شهرستانی و بخش به خانواده‌های ایشان داده شد.

وی افزود: شهید محمد سپاسدار فرزند حسین در مهر ماه سال ۱۳۴۹ در شهر اشکنان از توابع شهرستان لامرد استان فارس دیده به جهان گشود که در منطقه عملیاتی شلمچه در تاریخ ۱۳۶۷/۰۳/۰۴ به فیض عظمای شهادت نائل شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان لامرد گفت: شهید عبدالرحیم رفیعی فرزند حسین در خرداد ماه سال ۱۳۴۷ در بخش چاهورز شهرستان لامرد دیده به جهان گشود که در خرداد ماه سال ۱۳۶۷ در منطقه عملیاتی شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

وی بیان کرد: تمامی ادارات و نهادهای شهرستان لامرد و بخش‌های تابعه بویژه دو بخش اصلی که شهید متعلق به آنهاست یعنی بخش اشکنان و چاهورز در آمادگی کامل جهت استقبال و تشییع پیکر مطهر این دو شهید هستند.

گله داریان در پایان تاکید: مراسم تشییع و تدفین شهیدان سپاسدار و رفیعی که در هفته آینده است متعاقباً اعلام می‌شود.