شناسهٔ خبر: 71426025 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پیشرفت ۳۰ درصدی طرح تقاطع غیر همسطح شهدای خدمت

شهردار شهرکرد گفت: طرح تقاطع غیر همسطح شهدای خدمت از آذرماه آغاز و در حال حاضر به پیشرفت ۳۰ درصدی رسیده است.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، محمدحسین واحدیان در بازدید از طرح تقاطع غیر همسطح شهدای خدمت (طالقانی - کاشانی) اظهار کرد: این طرح از آذرماه آغاز و در حال حاضر به پیشرفت ۳۰ درصدی رسیده است.
وی افزود: ستون‌های پروژه به طور کامل به اتمام رسیده و در حال حاضر عملیات آرماتوربندی، قالب‌بندی و بتن‌ریزی دیوار حائل غرب در حال انجام است.
شهردار شهرکرد گفت: همزمان اسکافلد بندی برای عرشه پل و همچنین عملیات تعریض کندروها، جداول و کانال‌ها در این طرح هم در حال انجام است.
واحدیان با ابراز رضایت از پیشرفت کار بر اهمیت این طرحدر بهبود ترافیک و زیرساخت‌های شهری تأکید کرد و گفت: تلاش می‌شود تا این پروژه در زمان مقرر به پایان برسد.
وی گفت: این طرح به عنوان یکی از طرح‌های کلیدی در توسعه و بهبود حمل و نقل در شهرکرد به شمار می‌رود و امید می‌رود که با تکمیل آن مشکلات ترافیکی شهر کاهش یابد.