شناسهٔ خبر: 71425823 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

برف و باران و یخبندان در جاده‌های ۲۳ استان کشور

اقتصادنیوز: در ۲۳ استان به ویژه در جاده‌های کوهستانی شاهد بارش برف و باران و به دنبال آن یخبندان هستیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، جانشین پلیس راه فراجا گفت: در ۲۳ استان به ویژه در جاده‌های کوهستانی شاهد بارش برف و باران و به دنبال آن یخبندان هستیم.

سرهنگ سیاوش محبی اظهار داشت: سطح جاده ها کاملا لغزنده است و در ارتفاعات محورهای کوهستانی مه غلیظ باعث کاهش دید افقی رانندگان وسیله نقلیه عبوری شده است.

وی افزود: تا این لحظه با تلاش همکاران سازمان راهداری هیچ یک از جاده ها به واسطه بارش برف و باران و یا ناایمن بودن مسدود نشده است.

خبر مرتبط
سقوط هولناک جرثقیل ساختمانی روی ریل قطار مترو + فیلم

اقتصادنیوز: لحظه هولناک سقوط یک جرثقیل ساختمانی روی ریل قطار مترو را ملاحظه می‌کنید.

این مسئول با بیان اینکه تمام جاده ها باز است، خاطر نشان کرد: شرایط مناسبی برای سفر کردن به ویژه در تاریکی شب نیست وتوصیه می کنیم رانندگانی که قصد سفر دارند، سفر خود را تا فردا صبح به تعویق بیندازند.

سرهنگ محبی تاکید کرد: در صورت ضرورت سفر، رانندگان حتما تجهیزات زمستانی و ایمنی به ویژه زنجیر چرخ، پوشاک گرم، تغذیه و مواد غذایی را به همراه داشته باشند.

جانشین پلیس راه فراجا: جاده‌های ۲۳ استان کشور درگیر برف و یخبندان است

وی ادامه داد: کسانی که قصد سفر در محورهای کوهستانی را دارند و زنجیر چرخ به همراه نداشته باشند ماموران ما اجازه تردد نخواهند داد و باید به مبدا سفر بازگردند.

جانشین پلیس راه فراجا افزود: خطر ریزش سنگ در جاده های کوهستانی فیروزکوه، هراز، چالوس و سایر محورهای کوهستانی پیش بینی می شود و به رانندگان توصیه می شود که در این مناطق با احتیاط بیشتری رانندگی کنند.

سرهنگ محبی با اشاره به آمادگی ماموران پلیس راهور یادآور شد: با توجه به اینکه تا ۲۰ اسفند طرح زمستانی ادامه دارد و از آن به بعد هم طرح نوروز برگزار می شود ماموران پلیس راهور به طور شبانه روزی در محورهای مواصلاتی به ویژه جاده های برفگیر، کوهستانی و گردنه ها حضور فعال دارند و تلاش می کنند تا هموطنان سفری ایمن داشته باشند.

برچسب‌ها: