شناسهٔ خبر: 71424653 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کسب مهارت صنعتی، نیاز آموزشی امروز دانشگاه‌هاست

تهران- ایرنا- دبیر ستاد زیست‌فناوری، سلامت و فناوری‌های پزشکی معاونت علمی با اشاره جایگاه مناسب ایران در حوزه زیست‌فناوری در سطح آسیا، بخش ابتدایی این زنجیره را دچار ضعف دانست و رفع این مشکل را در گرو هدایت دانشجویان برای کسب مهارت ورود به صنعت عنوان کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا، مصطفی قانعی در آیین اختتامیه سومین دوره جشنواره ملی انجمن‌های دانشجویی زیست‌فناوری در دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه، ایران از نظر تولید محصول در حوزه زیست‌فناوری، جزو پنج کشور اول در آسیا است، افزود: هم اکنون کشورمان از ۸ کارخانه بیوتکنولوژی فعال برخوردار است اما با این حال، در بخش ابتدایی زنجیره، یعنی تربیت فناور، ضعف داریم و راه‌حل این مهم، اصلاح ساختار آموزشی و هماهنگی بین دانشگاه و صنعت است.

وی بر لزوم تحول در آموزش زیست‌فناوری تأکید کرد و گفت: با توجه به چالش‌های موجود در تربیت نیروی متخصص، باید ساختار آموزشی را به نحوی که دانشجویان از ابتدا با نیازهای صنعت و بازار آشنا شوند، تغییر دهیم.

کسب مهارت صنعتی، نیاز آموزشی امروز دانشگاه‌هاست

دبیر ستاد زیست‌فناوری، سلامت و فناوری‌های پزشکی معاونت علمی ریاست جمهوری به تجربه موفق پژوهشکده آینده‌پژوهی سلامت در کرمان اشاره و تاکید کرد: باید دانشجویان را از همان ابتدا به سمتی هدایت کنیم که مهارت‌های لازم را برای ورود به صنعت کسب کنند، نه اینکه بعد از فارغ‌التحصیلی تازه به دنبال یادگیری مهارت‌های شغلی باشند.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌های نسل چهارم و پنجم باید محور تحول اقتصادی کشور باشند، تغییر رویکرد دانشگاه‌ها به سمت نوآوری و فناوری را یک ضرورت خواند و تاکید کرد: باید از ظرفیت انجمن‌های علمی برای پیاده‌سازی این تغییرات استفاده و ارتباط بین صنعت و دانشگاه را هرچه بیشتر تقویت کنیم.