به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای خراسان جنوبی، چهارمین جلسه قرارگاه استانی آبرسانی با دو دستور کار وضعیت اعتباری طرحهای قرار گاه جهادی امام حسن مجتبی از سوی شرکت آب فاضلاب و سازمان بسیج سازندگی و قرارگاه شهید ناصری تشکیل جلسه داد.
فرهادی در این جلسه با توجه به اهمیت تامین آب و پیش بینی تمهیدات لازم برای فصل گرما از قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، قرار گاه شهید ناصری و بسیج سازندگی استان که با تمام توان فعالیت میکنند و اقدامات موثری را برای مردم در جای جای استان دارند قدردانی کرد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری همچنین به طرح نهضت ملی مسکن اشاره کرد و افزود: خراسان جنوبی در زمینه اجرای طرح پیشرو است، اما باید پیش بینیهای لازم را همزمان با اجرای طرح در زمینه تامین زیر ساختهای آن داشته باشیم تا مردم دچار مشکل نشوند.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه از سال ۱۴۰۰ قرار گاه امام حسن مجتبی متولی آبرسانی به روستاهای محروم کشور شد گفت: در خراسان جنوبی نیز قرار داد اول شامل ۴۹ روستای هدف با ۱۱۵ روستای در مسیر طی قرار داد اولیه با ۲۵۶ میلیارد تومان منعقد شد.
دوستی افزود: معین دستگاههای اجرایی در استان ما قرار گاه شهید ناصری و همچنین بسیج سازندگی هستند که قرارداد اولیه در حال حاضر ۸۲ درصد پیشرفت دارد و همچنین بر اساس برنامه ریزی انجام شده مابقی روستاهایی که در قرار داد اول نیستند در قرار داد دوم برنامه ریزی شدند.
وی گفت: قرار داد دوم شامل ۱۴۵ روستا با اعتبار هزار میلیارد تومان است که سعی میکنیم تا قبل از پایان سال قرار داد منعقد شود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان افزود: در حال حاضر ۲۶ مجتمع روستایی با ۱۱۵ روستا در برنامه اجرای سال جاری قرار دارد که تاکنون ۶۸ روستا به بهره برداری رسیده است.
دوستی افزود: برای قرارداد اول ۱۴۷ روستا اضافه بر ۱۱۵ روستا برنامه ریزی کردیم که ۶۰ روستا پایدار سازی و ۸۷ روستا آبرسانی است.
وی گفت: این طرح برای جمعیت ۱۰ هزار و ۷۴۷ خانوار و جمعیت تحت پوشش ۳۵ هزار نفر است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همچنین افزود: از ۶۸ روستا به بهره برداری رسیده ۳۳ روستا پایدار سازی بوده و ۳۵ روستا فاقد تاسیسات بوده که آبرسانی انجام شده و طی دو سال به بهره برداری رساندیم.
دوستی افزود: امسال نیز در اعتبارات محرومیت زدایی به صورت استانی سهم هر استان ۳۵۶ میلیارد تومان است که بین پنج دستگاه اجرایی تقسیم شده و سهم آب و فاضلاب ۱۷۹ میلیارد تومان است که به محض اینکه تخصیص پیدا کند طرحهای ما فعال میشوند و امیدواریم با تخصیص به موقع کمترین تنش را در آینده داشته باشیم.
وی گفت: تابستان سال گذشته ما ۱۸ مجتمع روستایی از ۱۰۵ مجتمع روستایی دچار تنش آبی بود که با برنامه ریزیهای انجام شده تعدادی از این روستاها مشکلات حل شده و امیدواریم حداقل تنشها را در روستاها در تابستان سال آینده داشته باشیم.
تامین منابع مالی و تخصیص اعتبارات برای طرحهای باقی مانده، بررسی و رفع مشکلات برخی روستاها در خصوص طرحهای آبرسانی، برطرف کردن مشکلات مجتمعها از جمله خواستهها و مشکلات مطرح شده در این جلسه بود.