به گزارش مشرق، مهدی خادم ثامنی پسماندها را به پسماندهای عادی، پزشکی، خطرناک و صنعتی دستهبندی کرد و گفت: پسماندهای «جزء ویژه» از جمله پسماندهای خطرناکی است که از سوی تولیدکنندگان عادی تولید میشود. این پسماندها، پسماند عادی شهری را به پسماند خطرناک تبدیل می کند.
مدیرکل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست از تولید روزانه ۵۵ هزار تن پسماند عادی در کشور خبر داد و گفت: تا زمانی که پسماند عادی در مبدا تفکیک نشود شاهد چالشهای موجود خواهیم بود.
او با اشاره به ابلاغ قانونی مدیریت پسماند طی ۱۳۸۳ گفت: نیاز است که این قانون پس از دو دهه اصلاح شود.
مدیرکل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به مدیریت اجرایی پسماند اظهارکرد: در ماده ۷ قانون مدیریت پسماند اعلام شده است که مدیریت اجرایی پسماند بر عهده شهرداری، دهیاری و بخشداریهاست و مدیریت پسماند صنعتی بر عهده تولید کننده است.
او با اشاره به وظیفه سازمان حفاظت محیط زیست نیز ادامه داد: سازمان حفاظت محیط زیست با همکاری سایر دستگاهها شیوه نامه های اجرایی را تدوین کرده و مسئول نظارت بر حسن اجرای این قوانین است.
خادم ثامنی در خصوص برگزاری جلسات کارگروه مدیریت پسماند گفت: از سال ۹۹ بیش از ۲۹ جلسه برگزار شد که ۵۶ درصد جلسات طی سه سال اخیر تشکیل شده است.