به گزارش ایسنا، این سمپوزیوم با هدف معرفی تازهترین دستاوردهای علمی و فنآوری در عرصه مهندسی زیست انجماد، و تقویت تعاملات علمی و تبادلنظر میان محققان، اساتید، پزشکان و دانشجویان از رشتههای مختلف علوم پایه، پزشکی و مهندسی برگزار خواهد شد.
سخنرانیهای این رویداد علمی توسط اساتید برجسته ملی و بینالمللی از کشورهای استرالیا و کانادا ارائه میشود.
از محورهای کلیدی سمپوزیوم در زمینههای نوآورانه در مهندسی بافت میتوان به چاپ زیست انجماد، داربستهای ژل انجماد، ریزپوشانی(انکپسولاسیون) و در ریزسیالات(میکروفلوئیدیک) میتوان به موارد انجماد روی تراشه، ارزیابی روی تراشه و میکرومهندسی اشاره کرد.
نانوذرات و ذوب کردن بر پایه نانوذرات از محورهای کلیدی سمپوزیوم نوآورانهها در حوزه نانومواد است.
این سمپوزیوم نه تنها فرصتی بینظیر برای بهروزرسانی و ارتقای دانش در حوزههای نوین مانند میکروتراشهها و فنآوری نانو است، بلکه بهطور ویژه بر کاربردهای عملی مهندسی زیست انجماد و تبادل تجربیات میان متخصصان تأکید دارد.
علاوهبر برنامههای علمی، سمپوزیوم با برگزاری کارگاههای عملی تخصصی در زمینه انجماد سلولی و بافتی، فرصتی طلایی برای شرکتکنندگان جهت یادگیری مهارتهای پیشرفته آزمایشگاهی فراهم خواهد کرد. استحصال اسپرم متحرک در محیط PVP با استفاده از روش بالون برای بیماران مبتلا به OAT شدید در جریان انجماد اسپرم، انجماد و کشت سلولی و انجماد اسپرم از عنوانهای کارگاههای تخصصی این سمپوزیوم است.
شرکتکنندگان در کارگاههای جنبی سمپوزیوم از تخفیف ویژه برخوردار خواهند شد و از پرداخت شهریه برای ثبتنام در سمپوزیوم معاف خواهند بود.
بخش دانشآموزی این رویداد نیز تحتعنوان «پنجمین سمپوزیوم دانشآموزی زیست انجماد» بهطور جداگانه برگزار خواهد شد، تا دانشآموزان با دنیای جذاب زیستسرما آشنا شوند.
علاقهمندان شرکت در این سمپوزیوم و دریافت اطلاعات بیشتر میتوانند به وبسایت معاونت آموزشی پژوهشگاه رویان به نشانی www.royan-edu.ir مراجعه کرده یا با شماره ۰۲۱-۲۳۵۶۲۱۷۷ تماس بگیرند.
این رویداد علمی با امتیاز بازآموزی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همراه است. برای دریافت امتیاز بازآموزی، شرکتکنندگان باید ثبتنام خود را از طریق سامانه آموزش مداوم پزشکی کشور www.ircme.ir انجام دهند.
انتهای پیام