شناسهٔ خبر: 71421523 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

کمک ۲ مگاواتی بسیج سازندگی مرکزی برای تأمین برق ۳۶۵ خانوار - اکون

اقتصاد ایران: اراک- مسئول سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی از کمک ۲ مگاواتی بسیج سازندگی این استان به تولید برق کشور با ایجاد درآمد برای ۳۶۵ خانوار خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ پاسدار سعید فرامرزی، اظهار کرد: بسیج سازندگی استان مرکزی با احداث ۳۶۵ نیروگاه ۵ کیلوواتی، علاوه بر ایجاد ۱۳۰۰ فرصت شغلی در حوزه‌های کشاورزی، صنایع تبدیلی و صنعت، به حل بحران تولید برق در کشور کمک کرد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی افزود: در شرایطی که کمبود برق یکی از چالش‌های جدی کشور محسوب می‌شود و با قطعی مکرر برق مواجه هستیم، بسیج سازندگی با اجرای پروژه‌های کلیدی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و اشتغال‌زایی، نقش بسزایی در حل بحران‌های کشور داشته است.

فرامرزی بیان کرد: در سال جاری با بهره گیری از ظرفیت تسهیلات اشتغال در قالب کارفرمایی و خویش‌فرمایی، توانستیم برای یک هزار و ۳۰۰ نفر در حوزه‌های کشاورزی، صنایع تبدیلی و صنعت اشتغالزایی کنیم.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی با اشاره به کمک ۲ مگاواتی بسیج سازندگی مرکزی به تولید برق با ایجاد درآمد برای ۳۶۵ خانوار گفت: در راستای جهاد روشنایی و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، ۳۶۵ نیروگاه ۵ کیلوواتی انفرادی و تجمیعی با بهره‌گیری از تسهیلات قرض‌الحسنه احداث شده است که مجموع ظرفیت تولید برق این نیروگاه‌ها به ۱.۸۲۵ مگاوات می‌رسد و در کاهش ناترازی انرژی و رفع مشکل کمبود برق کشور نقشی کلیدی ایفا می‌کند.

سرهنگ فرامرزی افزود: برای حمایت از اقتصاد مردمی و کسب‌وکارهای خرد، ۸۵۰ صندوق قرض‌الحسنه با عضویت ۳۶ هزار نفر و موجودی در مجموع ۱۰ میلیارد تومان راه‌اندازی شده است که موجبات توسعه مشاغل خانگی و کوچک را فراهم می‌آورد.

وی ادامه داد: در حوزه آموزش و توانمندسازی، با برگزاری کارگاه‌های تخصصی، ۴۰۰۰ نفر در زمینه‌های کشاورزی، پرورش قارچ، گل‌های آپارتمانی، دامداری، زنبورداری، ماهیان زینتی، فنی، خیاطی و رایانه آموزش دیده‌اند تا زمینه اشتغال پایدار را تقویت کنند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی با اشاره به حمایت از سرخوشه‌های تولیدی و مشاغل گروهی گفت: در سال جاری، با حمایت قرارگاه محرومیت‌زدایی، ۷ کارگاه تجهیز شده و از ۱۵ کارگاه نیز با پرداخت ۱۳ میلیارد تومان حمایت شد.

فرامرزی ادامه داد: در زمینه حمایت از شرکت‌های تعاونی، با حمایت و کمک‌های لازم، اقدام به تشکیل ۶۰ تعاونی شده است که از این میان ۲ تعاونی به‌صورت فراگیر ملی فعالیت می‌کنند که یکی از آن‌ها تعاونی فراگیر ملی زنان سرپرست خانوار در خنداب و دیگری در روستای سمقاور کمیجان با هدف حمایت از فعالان صنعت مبل و منبت تشکیل شده است.

وی گفت: اقدامات جهادگران بسیج سازندگی استان مرکزی، علاوه بر ایجاد فرصت‌های شغلی و تقویت اقتصاد مردمی، به رفع چالش کمبود تولید برق کمک شایانی کرده و گام مؤثری در راستای اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی به شمار می‌آید.

برچسب‌ها: