شناسهٔ خبر: 71421390 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

شکایت علیه وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه

یک نهاد حقوق بشری شکایتی را علیه وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در دیوان کیفری بین‌المللی تنظیم کرد و خواستار صدور حکم بازداشت علیه این مقام ارشد صهیونیست شد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

بنیاد حقوق بشری هند رجب شکایتی را علیه گیدئون سعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، در دیوان کیفری بین‌المللی تنظیم کرد.

این شکایت خواستار صدور حکم بازداشت علیه این مقام ارشد صهیونیست است.

بنیاد حقوق بشری هند رجب، مستقر در بلژیک، طی بیانیه‌ای خواستار صدور حکم بازداشت برای سعر به دلیل جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت در جریان حمله نظامی مداوم رژیم صهیونیستی به غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) شد.

این شکایت پیش از سفر مورد انتظار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به بروکسل در هفته آینده است.

سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی می‌گوید که گیدئون سعر سفر برنامه‌ریزی شده خود را به بروکسل طبق برنامه انجام خواهد داد.

در بیانیه بنیاد هند رجب آمده است: از آنجایی که بلژیک یکی از امضاکنندگان اساسنامه رم است، موظف است با دیوان کیفری بین‌المللی همکاری کند و علیه افرادی که متهم به جنایت جدی بین‌المللی هستند، اقدام کند.

این بیانیه می‌گوید: بنیاد هند رجب از مقام‌های بلژیکی می‌خواهد تا اطمینان حاصل کنند که گیدئون سعر هنگام حضور در خاک اروپا از عدالت فرار نمی‌کند.

بنیاد هند رجب تاکید کرد: اجازه دادن به یک جنایتکار جنگی برای بازدید بدون چالش از بروکسل، خیانت به تعهد‌های حقوقی بین‌المللی و اصول اساسی عدالت است.

براساس بیانیه بنیاد هند رجب، گیدئون سعر نقش محوری در ایجاد و اجرای سیاست‌هایی ایفا کرده است که منجر به آوارگی دسته‌جمعی، مجازات دسته‌جمعی و حملات سیستماتیک علیه غیرنظامیان فلسطینی شده است.

انتهای پیام/