شناسهٔ خبر: 71419655 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

فرمانده نیروی زمینی ارتش مطرح کرد؛

تأثیر سلامت روان بر بازدهی کاری، افزایش انگیزه و رضایت شغلی

امیر سرتیپ حیدری گفت: فرماندهان باید همواره برای کارکنان بستر‌هایی را فراهم کنند تا با آسودگی خاطر بتوانند به خدمت خود مشغول شوند و کمترین آسیب روحی و روانی را متحمل شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش در آیین هشتمین همایش سراسری بهداشت روان نزاجا که در ستاد این نیرو برگزار شد، با تأکید بر اهمیت مراقبت از روح و روان کارکنان، به دلایل اهمیت سلامت روان در محیط کار اشاره کرد و اظهار داشت: کارکنانی که از سلامت روان مناسبی برخوردار هستند، توانایی بیشتری در تمرکز، حل مسائل و انجام وظایف خود به صورت مؤثر دارند. زمانی که افراد از نظر روانی در شرایط خوبی باشند، بازدهی کاری بالاتر دارند و کیفیت انجام وظایف‌شان بهبود می‌یابد.

امیر سرتیپ حیدری افزایش انگیزه و رضایت شغلی را یکی دیگر از دلایل اهمیت سلامت روان در محیط کار برشمرد و افزود: زمانی که کارکنان احساس کنند که سلامت روان آن‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد و سازمان به بهزیستی آنان اهمیت می‌دهد، انگیزه بیشتری برای کار دارند؛ این حس مراقبت و حمایت از طرف سازمان، منجر به افزایش رضایت شغلی و وفاداری به سازمان می‌شود.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه آستانه صبر و تحمل افراد در برابر سختی‌ها و مشکلات متفاوت است، فرماندهان بایستی همواره برای کارکنان بستر‌هایی را فراهم کنند تا با آسودگی خاطر بتوانند به خدمت خود مشغول شوند و کمترین آسیب روحی و روانی را متحمل شوند.

فرمانده نزاجا بیان کرد: به‌منظور به حداقل رساندن آسیب‌های روانی کارکنان، در هر یگان روان‌شناسان متبحر و حاذقی قرار داده‌ایم تا کارکنان با آنان در خصوص مشکلات خود مشورت کنند و دچار فشار روانی نشوند. 

امیر حیدری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تأکیدات فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) در خصوص تعامل با کارکنان وظیفه، گفت: همواره در شرفیابی‌هایی که خدمت معظم‌له داریم، ایشان مؤکداً نسبت به محیط زیست سربازان و تعاملات با آنان به‌منظور تأمین سلامت روح و روان‌شان سفارش می‌کنند؛ به همین دلیل، همه‌ی ما فرماندهان باید نسبت به این مهم همواره دغدغه‌مند باشیم و بتوانیم به شایستگی به فرمایشات معظم‌له در این زمینه جامه عمل بپوشانیم.

انتهای پیام/ 200