شناسهٔ خبر: 71418868 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تولید سالیانه بیش از ۳۰ تن ماهی دودی در استان اردبیل

مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: سالانه بیش از ۳۰ تن‌ماهی دودی در استان تولید و روانه بازار‌های داخلی می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل محمد اله‌بخش در بازدید از کارگاه تولید و بسته بندی ماهی دودی اظهار کرد: این کارگاه با داشتن پروانه بهره برداری و بهداشتی به مساحت ۷۰۰ متر در روستای گیلانده از توابع شهرستان نمین، با ظرفیت تولید بیش از ۳۰ تن از انواع ماهیان گرمابی و دریایی و ظرفیت اشتغال بیش از ۵نفر، مشغول فعالیت است.

مدیرکل شیلات استان اردبیل افزود: انواع ماهیان گرمابی از قبیل آمور، فیتوفاک، زالون و ماهی سفید در حوضچه‌های نمک و دودخانه‌های مجزا طی بازه زمانی ۲۰ روزه، در این کارگاه تولید و عرضه می‌شود.

اله بخش از فروش ماهی‌دودی به استان‌های هم‌جوار نیز خبر داد و افزود: ماهیان تولیدی در این کارگاه علاوه بر تأمین نیاز‌های داخل استان به برخی استان‌های هم‌جوار صادر می‌شود.

وی بیان کرد: یکی از روش‌های حفاظت پروتئین ماهی در برابر فسادپذیری دودی کردن آنها بوده که به‌منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی‌مدت از آبزیان مورداستفاده قرار می‌گیرد.