به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا، فرزاد قلندری اظهار کرد: عملیات اجرایی پنج باب مدرسه ۱۵ کلاسه هم در قالب نهضت مدرسهسازی در شهرستان اردبیل آغاز شده است.
وی افزود: با چند بانک برای راهاندازی مدرسه در شهرستان اردبیل به توافق رسیدیم که این امر میتواند فضای آموزشی شهرستان را توسعه دهد.
قلندری ادامه داد: توجه به توسعه فضای آموزشی در شهرستان اردبیل در اولویت قرار گرفته و تلاش بر این است از تمام ظرفیتها در این حوزه استفاده شود.
وی گفت: برای جبران کمبود کلاس درس در اردبیل علاوه بر استفاده از ظرفیت خیران و اعتبارات دولتی از ظرفیت بانکها هم استفاده میشود.
ساماندهی جادههای ارتباطی اردبیل نیاز به تامین اعتبار دارد
سرپرست فرمانداری اردبیل همچنین با بیان اینکه اعتبارات مورد نیاز برای آسفالت و ساماندهی جادههای اصلی و فرعی شهرستان اردبیل باید تامین شود، افزود: این موضوع با هماهنگی و همکاری نمایندگان اردبیل در مجلس شورای اسلامی تسهیل خواهد شد.
وی با اشاره به آسفالت جادههای روستایی در اردبیل ادامه داد: عملیات زیرسازی و آسفالت جادههای روستاهای زیوه و مسجدلو در اولویت قرار گرفته و در صورت تامین اعتبار لازم عملیات اجرایی آنها شروع میشود.
قلندری با بیان اینکه زیرساختهای لازم در روستاهای گردشگری تامین میشود، تصریح کرد: روستاهای گردشگری اردبیل نیازمند توجه ویژه هستند تا بستر لازم برای جذب گردشگری در این روستاها فراهم شود.
بر اساس اعلام بهزاد محمدی خلفلو مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل، برای تامین نیاز فضای آموزشی این استان خیرین مدرسهساز تعهد احداث ۵۰۰ کلاس درس را متقبل شدهاند.
به گفته وی، پنج شهرستان اردبیل، پارسآباد، اصلاندوز، خلخال و مشگینشهر در استان اردبیل در وضعیت بحرانی تامین فضای آموزشی قرار دارند و سرانه فضای آموزشی آنها پایینتر از میانگین کشوری است.
سرانه فضای آموزشی در استان اردبیل ۴.۲ متر مربع و حدود یک متر مربع کمتر از میانگین کشوری اعلام شده، این در حالی است که سرانه فضای آموزشی در شهرستان اردبیل که پذیرای نیمی از جمعیت ۲۶۵ هزار نفری دانش آموزان استان میباشد، کمتر از ۲ متر مربع است.
دو نوبته شدن مدارس، تراکم بالای برخی کلاسهای درس و نیز بروز مشکل در تامین معلم و مربی آموزشی از جمله عوارض کمبود فضای آموزشی در سطح استان اردبیل ذکر شده است.
در سال تحصیلی جاری بیش از ۲۶۵ هزار دانشآموز در ۱۱ هزار و ۸۰۰ کلاس درس و با راهنمایی و هدایت ۱۸ هزار و ۷۵۰ معلم و فرهنگی مشغول تحصیل شدند، ولی به گفته کلام الله صفری مدیرکل آموزش و پروش استان اردبیل، به علت افزایش شمار دانشآموزان و فرسوده بودن تعدادی از مدارس موجود، این استان نیاز به ۶ هزار و ۸۰۰ کلاس درس جدید دارد.
∎