هادی قاسمی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: با تلاشهای صورت گرفته و ارائه فرصتهای سرمایهگذاری به سرمایهگذاران، ۵۰ پرونده سرمایهگذاری در این بخش کامل و موافقت اصولی برای آن صادر شده است.
وی ادامه داد: فرصتهای سرمایهگذاری در بخش احداث هتل، هتل آپارتمان، اقامتگاه بومگردی، سفرهخانه سنتی، مجتمع تفریحی سرگرمی، مجتمع گردشگری و اردوگاه گردشگری بوده است.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری، گام نخست جذب سرمایهگذار را صدور موافقتنامه اصولی عنوان کرد و گفت: در گام نخست فضای مناسب برای سرمایهگذاری و احداث زیرساختهای گردشگری را به سرمایهگذاران معرفی و به همین منظور موافقتنامه اصولی بدون نام صادر میکنیم.
قاسمی افزود: در گام بعدی متناسب با طرح توجیهی سرمایهگذار برای وی تسهیلات بانکی اختصاص داده میشود و چنانچه در مسیر دریافت استعلام از دستگاههای اجرایی با مشکلی روبرو شود با طرح آن در ستاد تسهیل در صدد رفع مشکل خواهیم بود.
وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری فرصتهای بسیاری برای جذب سرمایهگذاری بخش گردشگری دارد، اظهار داشت: انتظار میرود با تسهیل صدور مجوزها و همراه کردن مردم محلی بتوان با جذب طرحهای سرمایهگذاری در رونق هرچه بیشتر این بخش در استان گام برداریم.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای بیش از ۸۰۰ جاذبه گردشگری شامل ۱۰۸ جاذبه طبیعی، ۶۷۴ جاذبه فرهنگی و تاریخی، هشت اثر دستساز، ۱۲ روستای هدف گردشگری ملی، ۱۵ منطقه نمونه گردشگری مصوب دولت است.
این استان همچنین ۷۲۷ اثر ثبت شده در فهرست آثار ملی دارد که شامل ۶۲۸ اثر غیرمنقول، پنج اثر منقول، ۷۸ اثر ناملموس و ۱۷ اثر طبیعی است که هر یک از این آثار جاذبهای دیدنی برای دوستداران تاریخ و طبیعتگردی است
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ روستای هدف گردشگری از مناطق ساحلی زایندهرود گرفته تا ارتفاعات زردکوه بختیاری است و هریک از روستاها در کنار طبیعت چهار فصل استان در تمامی ایام سال میتواند پذیرای گردشگران باشد..
وجود ذخیرهگاه جهانی زیستکره تنگ صیاد و سبزکوه، مناطق حفاظت شده، برخورداری از سه هزار کیلومتر رودخانه، وجود آب و هوای چهار فصل، پایگاه قایقرانی و رفتینگ، برخورداری از نخستین سایت سنگفرش پاراگلایدر ایران، وجود مرتفعترین سایت بانجیجامپینگ به ارتفاع ۷۵ متر در دوپلان شهرستان اردل در کنار زندگی کوچنشینی عشایر و جاذبههای فرهنگی نظیر صنایعدستی، سوغات محلی و روحیه مهماننوازی مردم این مرز و بوم، چهارمحال و بختیاری را به یکی از مقاصد گردشگری کشور تبدیل کرده و در سند آمایش سرزمین این استان در کنار کشاورزی و صنعت، گردشگری خود را به یکی از مزیتهای نسبی این استان برای تحقق توسعه پایدار مطرح کرده است.