به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی نیشابور، علی مبارکی معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه استفاده از کنسانتره و مکمل در خوراک دام و طیور در روند پرورش دام و طیور تاثیر بسزایی دارد و باعث می شود بیشترین بازدهی در دامداری ها و مرغداری ها وجود داشته باشد اظهارکرد : در راستای حمایت از تولید، دامداران و مرغداریهای این شهرستان نهاده های مورد نیاز خود را از طریق معرفی از اداره بهبود تولیدات دامی و خرید از بازار بصورت نقدی دریافت کردند.
وی با اعلام توزیع ۴۶ هزار و ۴۰۰ تن انواع نهاده های خام دام و طیور در این شهرستان تصریح کرد: این مقدار شامل ۴۱ هزار و ۳۰۰ تن جو وارداتی، ۱۰۰ تن کنجاله سویا جهت مرغداریها، کنجاله سویا ۳۰۰ تن، ۳ هزار و ۹۰۰ تن ذرت و ۸۰۰ تن سبوس بوده که بصورت نقدی بین دامداریها و مرغداریهای شهرستان از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا کنون توزیع شده است.
مبارکی اذعان داشت: شهرستان نیشابور پتانسیل بالایی در عرضه ی انواع تولیدات دامی دارد، بطوری که رتبه اول تولید شیر و رتبه دوم تولید گوشت قرمز استان متعلق به این شهرستان است.
وی با اشاره به اینکه نهاده های دامی توسط تشکل های دامی مربوطه و تعاونی روستایی شهرستان توزیع شده؛ افزود: پایش توزیع نهاده ها در واحدهای تولیدی دام و طیور، توسط اکیپ های این مدیریت انجام شده و به طور مستمر ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور اظهار کرد: ملاک شناسایی، تشخیص و توزیع نهادههای دامی بین دامداران براساس هویت گذاری و پلاک کوبی دامها است و دامداران برای خدمات رسانی بهتر، دامهای خود را هویت دار و کد یکتای دامداری دریافت کنند تا بتوانند از نهادههای دامی دولتی استفاده کنند.