به گزارش ایسنا، سرهنگ محمد شریفی در تشریح این خبر، اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال، افزایش خرید و فروش کالاهای مختلف در سطح جامعه و از طرفی فراوانی کلاهبرداری با شیوه و شگرد رسیدسازهای جعلی به منظور پیشگیری از تکرار موارد مشابه آن لازم است شهروندان هشدارهای پلیس را رعایت و مد نظر قرار دهند.
وی افزود: چنانچه با افراد طرف معاملات خود از طریق برنامههای مجازی خرید و فروش آشنا شدهاید و فرد خریدار ادعای واریز مبلغ معامله را از طریق درگاههای مجازی نظیر آپ، تاپ و.. کرده وعده ارسال پیامک واریز را تا ساعتی دیگر میدهد و با تلفن خود با اپراتور درگاه مجازی جهت قانع کردن شما تماس می گیرد، اعتماد نکنید بلکه شما میتوانید با مراجعه به عابر بانک و بررسی موجودی حساب خود از واریز مبلغ معامله مطمئن شوید.
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا تاکید کرد: چنانچه فرد خریدار ادعای واریز مبلغ معامله را با ارائه رسید کاغذی عابر بانک یا شبا می نماید و وعده ارسال پیامک واریز را تا ساعتی دیگر میدهد، برای اطمینان حتما با مراجعه به عابر بانک و بررسی موجودی حساب خود از واریز مبلغ معامله مطمئن شوید.
وی خاطرنشان کرد: چنانچه با خریدار از طریق برنامههای مجازی خرید و فروش آشنا شدهاید، به رفتارهای غیرمتعارف(پیشنهاد قیمت بالا و انجام معاملات در محلهای غیرمعمول) حساس شده و دقت بیشتری در خصوص نحوه انجام معامله داشته باشید.
به گزارش سایت پلیس، سرهنگ شریفی تصریح کرد: چنانچه فرد خریدار ادعای واریز مبلغ معامله را از طریق درگاههای مجازی نظیر آپ، تاپ و… یا با ارائه رسید کاغذی عابر بانک و شبا میکند و در ادامه پیامک واریز وجه نیز برای تلفن همراه شما ارسال می شود دقت فراوانی در بررسی و احراز اصالت سرشماره بانک مربوطه داشته باشید. ضمناً شما می توانید با مراجعه به عابر بانک و بررسی موجودی حساب خود از واریز مبلغ معامله مطمئن شوید.
انتهای پیام