شناسهٔ خبر: 71415680 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

هدررفت گاز در پارس جنوبی به ۵.۹ میلیون مترمکعب رسید

رئیس کل دادگستری بوشهر از کاهش آلایندگی در منطقه پارس جنوبی خبر داد.

صاحب‌خبر -

مهدی مهرانگیز صبح امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر یکی از سیاست‌های مهم دادگستری استان بوشهر را جایگزین مجازات حبس اعلام و اظهار کرد: مجازات حبس که برای خود فرد صادر می‌شود ممکن است خانواده محکوم متأثر از مجازات حبس باشد و صدمه ببیند و دستوری که رئیس قوه قضاییه دادند که تا جایی که قانون این اختیار به قضات داده‌اند از مجازات‌های جایگزین حبس استفاده کنند قضات دادگستری استان بوشهر از آن استفاده می‌کنند و تحول مهمی در عرصه حبس‌زدایی ایجاد شده است.

وی با اشاره به مجازات جایگزین حبس در عرصه کتابخانه عمومی و محیط زیست گفت: برخی افراد مجرم در عرصه‌های مختلف از مجازات خرید کتاب و یا ساخت و تعمیر کتابخانه عمومی و یا در عرصه منابع طبیعی و محیط زیست و درختکاری از جایگزین حبس استفاده می‌کنند.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر با اشاره به طرح‌های کاهش آلایندگی در منطقه صنعتی پارس جنوبی خاطرنشان کرد: پس از سفر رئیس قوه قضاییه در اسفند ماه سال قبل به منطقه عسلویه و تشکیل جلسات تخصصی مختلف در زمینه بررسی آلایندگی طرح‌های مهمی در عرصه کاهش آلودگی زیست محیطی مصوب شد.

مهرانگیز ادامه داد: تا قبل از سفر رئیس قوه قضاییه به منطقه عسلویه و پارس جنوبی، میزان هدررفت گاز و فلرینگ در پارس جنوبی ۸ میلیون مترمکعب در شبانه‌روز بود ولی اکنون پس از گذشت یک سال از مصوبه رئیس قوه قضاییه به ۵‌.۹ میلیون مترمکعب کاهش یافته است.

وی ادامه داد: در یک سال گذشته میزان فلرینگ در منطقه پارس جنوبی 2.1 میلیون مترمکعب در روز کاهش یافته است و تا سال آینده میزان آلایندگی از ۵.۹ میلیون مترمکعب فعلی به  ۲.۹ میلیون مترمکعب در شبانه‌روز خواهد رسید.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر اضافه کرد: جمع‌آوری این گازها‌ در راستای کاهش آلایندگی در راستای توسعه صنایع پایین دست پتروشیمی به فرآورده دیگر تبدیل می‌شود که نقش مهمی در اقتصاد و اشتغال دارد.

منبع تسنیم

برچسب‌ها: