به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عباس روشن صبح امروز در نشست بررسی اجرای دوره آموزش طرح ملی یاس ویژه دختران مددجوی کمیته امداد بوشهر ضمن اشاره به اینکه یکی از مأموریتهای اصلی کمیته امداد توانمندسازی خانوادههای تحت پوشش است، اظهار کرد: در این راستا، طرح یاس با هدف توانمندسازی دختران 20 تا 40 سال، بهویژه دختران که بازمانده از تحصیل یا ازدواج نکرده هستند، طراحی شده است.
وی با بیان اینکه طرح یاس بهویژه برای دختران ساکن مناطق روستایی استان بوشهر تمرکز دارد، گفت: هدف اصلی طرح، ایجاد توانمندی در میان این دختران و کمک به حضور فعال آنها در جامعه است.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر ارتقا اعتماد بهنفس را از دیگر اهداف این طرح عنوان کرد و افزود: این طرح تلاش دارد با فراهم کردن دورههای آموزشی و فعالیتهای گروهی، اعتماد بهنفس این افراد را تقویت کند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه برنامههایی مانند سفر به مشهد مقدس با هدف برگزاری کارگاههای آموزشی و زیارتی برای این دختران طراحی شده است، خاطرنشان کرد: این اردوها به بهبود روحیه و افزایش مشارکت اجتماعی آنها کمک کرده است.
روشن با بیان اینکه افراد فعال طرح یاس در فرآیند توانمندسازی هنگام بروز بحران آموزش میبینند، خاطرنشان کرد: بسیاری از آنها با علاقه شخصی به فعالیتهای داوطلبانه پیوسته و از دورههای آموزشی استقبال کردهاند.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر با تاکید بر اینکه شرکت در این طرحها موجب تقویت مهارتهای فردی، افزایش اعتماد بهنفس، و ایجاد حس مشارکت اجتماعی در میان دختران شده است، اظهار کرد: بسیاری از آنها اظهار کردهاند که این دورهها نقش مهمی در تغییر نگرش و رفتار آنها داشته است.
وی اضافه کرد: کمیته امداد در نظر دارد با شناسایی افراد مستعد از میان این دختران، زمینه اشتغال و کارآفرینی آنها را فراهم کند.
روشن با بیان اینکه دختران زیر پوشش این نهاد در قالب طرح یاس، با هدایت کارشناسان، مشاورین و مربیان، برای توانمندسازی و مهارتآموزی آنها اقدام میشود گفت: این طرح تلاش میکند با ارائه آموزشهای مهارتی، ایجاد اشتغال و حمایت مالی از کسبوکارهای کوچک، خانوادههای نیازمند را به استقلال مالی رسانده و چرخه فقر را بشکند.
انتهای پیام/190
∎