شناسهٔ خبر: 71413579 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

وضعیت نابسامان معابر اطراف مجتمع خلیج فارس یزد

رئیس کمیسیون حمل و نقل و آمد و شد شورای اسلامی شهر یزد: برای ساماندهی معابر اطراف مجتمع خلیج فارس، باید توقف خودرو‌ها ترجیحاً در توقفگاه‌های مجتمع باشد.

صاحب‌خبر -


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، تجملیان گفت: با توجه به گلایه مردم در خصوص وضعیت آمد و شد معابر اطراف مجتمع تجاری و تفریحی خلیج فارس واقع در بلوار آزادگان، این موضوع در کمیسیون حمل و نقل و آمد و شد با حضور مدیر مجتمع، مشاور ساختمانی مجتمع، نماینده پلیس راهور و مدیران مرتبط در شهرداری بررسی شد.
وی افزود: در این جلسه علاوه بر تأکید بر همکاری انتظامات مجتمع با پلیس راهور، مقرر گردید که هماهنگی با اتحادیه توقفگاه داران سطح شهر نیز انجام شود تا نرخ توقفگاه مجتمع خلیج فارس مطابق با نرخ مصوب اتحادیه مذکور باشد. همچنین مقرر شد تابلو‌های راهنمای توقفگاه توسط مدیریت مجتمع در اطراف مجتمع نصب گردد تا شهروندان مطلع شوند که می‌توانند از توقفگاه طبقاتی استفاده کنند و کمتر شاهد توقف خودرو در معابر محدود و کم عرض اطراف مجتمع باشیم.
تجملیان بیان کرد: در این جلسه حوزه شهرسازی شهرداری نیز مکلف شد در توافق نامه پایان کاری که با مجتمع خلیج فارس منعقد می‌کند، از مدیریت مجتمع تعهد اخذ نماید که کسری توقفگاه مجتمع را تا نیمه سال ۱۴۰۵ در زمین مجاور این مجموعه به شکل توقفگاه طبقاتی تأسیس نماید. همچنین مدیریت مجتمع بایستی متعهد شود تا کاربری توقفگاه‌های زیر مجموعه خود را در آینده تغییر ندهد.
رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر یزد در پایان گفت: حوزه مدیریت مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری مکلف شد موضوع تغییر مسیر ورودی و خروجی توقفگاه مجتمع مذکور و نصب تعدادی تابلو توقف ممنوع در معابر اطراف آن را در کمیته فنی شورای ترافیک شهرستان مطرح و گزارش آن را به کمیسیون حمل و نقل و آمد و شد ارائه دهد. امید است با همکاری و پیگیری مسئولان مرتبط گلایه مردم درخصوص ازدحام شدید معابر اطراف مجتمع خلیج فارس رفع گردد.