به گزارش ایسنا، «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه مصر اعلام کرد قاهره در پاسخ به طرح آمریکا برای کوچ اجباری مردم غزه، روی یافتن چشماندازی یکپارچه برای دستیابی به بازسازی زودهنگام نوار غزه کار میکند.
وی افزود چشم انداز کاملی که مصر در حال کار روی آن است، در چارچوب یک برنامه جامع چند مرحلهای قرار دارد که بقای فلسطینیها در سرزمین خود را تضمین میکند.
وزیر خارجه مصر در دیدار با هیئتی از مجلس نمایندگان آمریکا و تعدادی از نمایندگان کنگره این کشور و در چارچوب مذاکرات ممتد میان مصر و کنگره برای حمایت از روابط دوجانبه و تبادل آرا درباره تحولات خاورمیانه این اظهارات را مطرح کرد.
او گفت چشمانداز کشورش برای بازسازی غزه با هماهنگی با تشکیلات خودگردان فلسطین، کشورهای عربی و اسلامی و با حمایت جامعه جهانی است.
عبدالعاطی بر لزوم یافتن یک افق سیاسی برای نزاع فلسطین و اسرائیل برای خروج این نزاع از چرخههای تکراری خشونت تأکید کرد.
وزیر امور خارجه مصر بر اهمیت ایجاد کشور مستقل با وحدت اراضی فلسطینی در کرانه باختری و نوار غزه بر اساس راه حل دو دولتی تأکید کرد.
وی شرح مفصلی درباره موضع مصر درمورد مسأله فلسطین و نیز تلاشهای میانجیگران آتشبس در غزه (مصر، قطر و آمریکا) برای تثبیت و اجرای هر سه مرحله آتشبس در غزه و تبادل اسرا ارائه کرد و گفت با توجه به وضعیت وخیم نوار غزه، تشدید انتقال کمکهای انسانی به این منطقه و تسریع در انجام این امر ضروری است.
در همین زمینه، «خالد مجاور» استاندار شمال سینای مصر گفت در دوره اخیر تعداد زیادی چادر که توسط مصر، امارات و ترکیه تهیه شده است، وارد نوار غزه شده است.
وی در مصاحبه با کانال «ONE» افزود در توافق آتشبس در غزه قید شده است که در مرحله اول، ۶۰ هزار کانکس و ۲۰۰ هزار چادر وارد غزه شود که تعداد زیادی چادر اخیرا وارد شده و کانکسها مانده است که کامیونهای حامل کانکسها در گذرگاه رفح قرار دارند و پس از حل اختلافات اخیر و تبادل ششمین دور از تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی به زودی وارد غزه میشوند.
المجاور همچنین گفت تجهیزات سنگینی که منتظر ورود به غزه هستند به بازسازی آن مربوط نمیشوند زیرا بازسازی غزه در مرحله سوم آتشبس انجام خواهد شد. این تجهیزات برای مرحله مقدمات بازسازی، آواربرداری، باز کردن مسیرها، دسترسی به همه مناطق و تسهیل در انتقال کمکها به غزه است.
انتهای پیام