شناسهٔ خبر: 71411658 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

رئیس جامعه هتل‌داران خراسان رضوی خبرداد؛

تخفیف ۳۰ تا ۴۰ درصدی هتل‌های مشهد برای نوروز و ماه رمضان

رئیس جامعه هتل‌داران خراسان رضوی گفت: هتل‌های کلانشهر مشهد در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی با ۳۰ تا ۴۰ درصد تخفیف اقدام به پذیرش مسافر می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، محمود مادرشاهیان در گفتگویی از اعمال تخفیف ۳۰ تا ۴۰ درصدی هتل‌های مشهد در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی خبرداد و اظهارکرد: این تخفیف ویژه خانواده‌هایی است که در ایام ماه مبارک رمضان برای مدت ۱۰ روز اقامت داشته باشند که با هدف تسهیل در سفر، ارزان سازی قیمت‌ها و رونق سفر در این ایام اعمال می‌شود.

وی گفت: با توجه به مصادف شدن تعطیلات عید نوروز با ماه رمضان و نیز همزمانی روزهای سال تحویل با شب‌های احیا، امسال تعطیلات متفاوتی را تجربه خواهیم کرد.

رئیس جامعه هتل‌داران خراسان رضوی افزود: امسال را سال خوبی در زمینه ورود زائر و مسافر به مشهدالرضا برآورد می کنیم و با توجه به میل فراوان مردم برای زیارت، پیش بینی خیل عظیم زائران را در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید نوروز داریم.

46