رسول اسدی رییس فدراسیون دوچرخهسواری دربارهی عملکرد رکابزنان بزرگسال ایران در مسابقات قهرمانی آسیا جاده، بیان کرد: من مسابقه را به صورت زنده دیدم و خیلی سخت و سنگین بود. رکابزنان ما هم تلاششان را کردند، اما نتیجه خوب نبود و انتظار نتیجه بهتر از این را از آنها داشتم. البته مسابقات تدارکاتی آنها هم کم بود. درست است فدراسیون همه تلاشش را کرده، اما همه بار نباید روی دوش فدراسیون باشد و باید باشگاهها هم فعال شوند. در این زمینه داریم تلاش میکنیم. از طرفی تیم ملی ما تقریبا جوان است.
حضور در مسابقات باید پر رنگتر شود
رییس فدراسیون دوچرخهسواری در پاسخ به این پرسش که فکر نمیکند نتایج قهرمانی آسیا میتواند در مورد تعداد سهمیه رکابزنان در بازیهای آسیایی ناگویا نگران کننده باشد؟ تاکید کرد: ما هم رقابت داخلی داریم و هم خارجی. فدراسیون و ورزشکاران تلاش خود را میکنند. ما بهترینها را به مسابقات فرستادیم و هیچ اردویی را حذف نکردیم، اما هیچ راه میان بری نیست و حضورمان در مسابقات باید پررنگتر شود. من در جلسه با وزیر ورزش و جوانان هم اعلام کردم فاصله زیادی بین ما و رقبا از لحاظ تعداد حضور در مسابقات وجود دارد که این فاصله باید کم شود و فدراسیون به تنهایی نمیتواند این کار را کند و باشگاهها باید فعال شوند. این اتفاق هم به مسائل اقتصادی مربوط است. با این حال تیم ملی بزرگسالان در حال تقویت است. آرش میرباقری و محمد رامندی به تیم ملی بزرگسالان تزریق میشوند ونسل جدید باید وارد تیم ملی بزرگسالان شوند. از طرفی تعداد مسابقات هم زیاد شود و پیش بینی میکنم تا بازیهای آسیایی تیم بزرگسالان خوبی داشته باشیم.
او در مورد عملکرد آرش میرباقری که یک طلا و یک نقره گرفت، گفت:دو سال است تمرکز فدراسیون روی او است و از نوجوانی او را حمایت کرد و خودش و پدرش هم خیلی زحمت کشیدند و به نوعی شگفتیساز شد. بقیه اعضای تیم جوانان هم نتایج خوبی داشتند و کار تیمی خوبی برای نتیجه گرفتن میرباقری انجام دادند.
رییس کمیته همگانی پول آورد به مسابقات رفت!
رییس فدراسیون در مورد علت اعزام رییس کمیته همگانی و نایب رییس فدراسیون به مسابقات دوچرخه سواری جاده قهرمانی آسیا گفت: اینطور نبوده که ما کسی را به صورت رایگان و بدون اینکه هیچ منافعی برای فدراسیون داشته باشد به رویدادی اعزام کنیم.
او در پاسخ به این پرسش که مسئول کمیته همگانی فدراسیون چه سوددهی برای فدراسیون داشته که به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام شده است؟ تصریح کرد: در برگزاری اردوها نزدیک دو میلیارد به ما کمک کرد و هزینهها را هم خودش داد و من اجازه دادم به مسابقات برود تا فضا را ببیند. نایب رییس هم به همین شکل اعزام شد و میزبان اردوهای مختلف بود و و جوایزی را به رکابزنان داد. او هم دو روز رفت و برگشت و هزینه خاصی برای هیچ کسی نکردیم.
بانوان خودشان نیامدند
اسدی در پاسخ به این پرسش که چرا فدراسیون بخشی از این هزینه که این افراد انجام دادند را برای اعزام حداقل یک دوچرخهسوار زن استفاده نکرد؟ گفت: اعزام نشدن بانوان به مسابقات به خاطر پول نبوده و دلیل آن فنی بوده است.
رییس فدراسیون در مورد اینکه اگر در مورد زنان بحث نتیجه گرفتن مطرح بود، مردان هم غیر از آرش میرباقری نتیجه خاصی نگرفتند، گفت: مردان رقابت کردند. البته ما قصد داشتیم بانوان را هم اعزام کنیم، اما خودشان نیامدند و در تستهای انتخابی شرکت نکردند. ما هیچ رکابزنی را به خاطر منابع مالی نگفتیم نرود و هر کسی که باید میرفت، اعزام شد.
نماینده پارادوچرخهسواری در لیست فدراسیون نبود
اسدی در مورد اتفاقی که برای نماینده پارادوچرخه سواری ایران رخ داد و اسمش حتی در لیست مسابقات هم نبود، گفت: آقای حمزهلو در لیست اعزامیهای فدراسیون قرار نداشت و فدراسیون هم تصمیم نداشت او را اعزام کند، اما خودش اصرار زیادی داشت که با هزینه شخصی به مسابقات برود و گفت در مسابقات اگر توانستم در کلاس بندی قرار بگیرم، شرکت میکنم. او اعلام کرد براساس تجربیات سال قبل، سرداور میگذارد که در مسابقه شرکت کنم. من موافق نبودم، اما گفتند ممکن است مدال بگیرد و هزینه را هم خودش میدهد بنابراین موافقت کردم، اما اگر میدانستم باید اینقدر جواب پس بدهم موافقت نمیکردم.
حضور رکابزن زیر ۲۳ سال در یک مسابقه با وجود مخالفت مربی خارجی
اسدی در مورد مدال نگرفتن رکابزن رده زیر ۲۳ سال ایران تصریح کرد: از محمد رامندی انتظار داشتیم در رده سنی زیر ۲۳ سال، مدال استقامت جاده را بگیرد. علی رغم اینکه مربی (ویگنز) به او گفته بود در تایم تریل رکاب نزند، اما این کار را انجام داد. شنیدم که مربی از او خواسته که در تایم تریل شرکت نکند، اما خود ورزشکار اصرار زیادی داشته است. البته باید در این مورد با آقای ویگنز صحبت کنم. باید چنین مسائلی اصلاح شود و ورزشکار تابع کامل نظرات مربی باشد و نظر تخصصی را کامل قبول کند. به هر حال وقتی مربی تشخیص میدهد که ورزشکار در یک ماده حضور نداشته باشد دلیل فنی دارد.
اسدی در پاسخ به این پرسش که بهتر نبود فردی که در کنار ورزشکاران بود با مربی خارجی هماهنگ میکرد و اجازه حضور ورزشکار در ماده تایم تریل انفرادی را نمیداد؟ گفت: به هر حال ملاحظاتی هم وجود دارد و وقتی ورزشکار خیلی اصرار میکند، اگر اجازه حضورش در آن مسابقه داده نشود، ممکن است رقابت دیگرش را هم خراب کند. خود ورزشکار باید به این باور برسد که اگر از حضور در مسابقهای منع میشود دلیل فنی دارد.
تیم پیست بدون نماینده در بخش بزرگسالان
او در مورد تعداد نفراتی که از تیم جاده قرار است در مسابقات پیست هم شرکت کنند، گفت: دو نفر آرش میرباقری و آرتین صدیقی به مالزی میروند.
اسدی در مورد علت اینکه ایران در رده بزرگسالان مردان مسابقات پیست قهرمانی آسیا نمایندهای ندارد، تاکید کرد: قرار بود علی لبیب شرکت کند، اما خودش گفت آمادگی کامل برای پیست ندارد و به این نتیجه رسید که نرود.
رییس فدراسیون در پاسخ به این پرسش که یعنی هیچ دوچرخهسوار دیگری در ایران نبود که بخواهد در رده بزرگسالان پیست قهرمانی آسیا شرکت کند در حالی که بخش نیمه استقامت پیست همیشه نقطه قوت دوچرخه سواری ایران بوده است؟ تصریح کرد: نیمه استقامت پیست هم چالشهای خودش را دارد. اینکه رکابزنان بخواهند از مسابقات جاده بدون تمرین در پیست به مسابقات دیگری بروند چالش برانگیز است. البته اگر روی پیست تمرکز بیشتری داشته باشیم میتوانیم نتیجه بگیریم. از طرفی این طور نیست همه تیمها در همه مادهها شرکت کنند و ما هم برای پیست سعی کردیم نفراتی که در آینده دوچرخه سواری تاثیرگذار هستند را اعزام کنیم. در رده بزرگسالان هم اینطور نبود که نفر نداشته باشیم، اما با توجه به نتایج صلاح نبود بروند، چون نتیجه نمیگرفتند و آوردهای نداشت.
منبع: ایسنا