شناسهٔ خبر: 71410800 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

نشست تخصصی با فدراسیون‌ها به تنیس و هاکی رسید

وزارت ورزش در ادامه برگزاری نشست تخصصی با فدراسیون‌های ورزشی، نشست با دو فدراسیون تنیس و هاکی را در دستور کار قرار داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، به منظور حضور پرقدرت ایران در بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، امروز دوشنبه ۲۹ بهمن) در فاصله ۵۸۰ روز تا این آوردگاه، جلسه تخصصی فدراسیون تنیس با حضور وزیر ورزش و جوانان و دیگر مقامات ارشد ورزش کشور برگزار شد.

در ابتدای جلسه، پس از تشریح وضعیت حضور ایران در ادوار گذشته بازیهای آسیایی از سوی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت وزارت ورزش و جوانان، داود عزیزی، رییس فدراسیون تنیس نیز برنامه‌های این فدراسیون را جهت آماده‌سازی تیم ملی تنیس ایران جهت شرکت در بازی‌های ناگویا تشریح کرد.

بر اساس این گزارش، وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک، امروز وضعیت تیم‌های ملی هاکی مردان و زنان ایران را نیز برای شرکت در بازی‌های آسیایی ناگویا بررسی می‌کند. با برگزاری این دو جلسه، تعداد فدراسیون‌هایی که مورد بررسی قرار گرفته‌اند به عدد ۳۵ می‌رسد.