شناسهٔ خبر: 71410392 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

الریان، سرمربی استقلال را تعیین می‌کند

الریان، سرمربی استقلال را تعیین می‌کند

پرونده ماتزاری و استقلال همچنان مفتوح است و این سرمربی ایتالیایی به طور ویژه مورد توجه مدیران باشگاه استقلال قرار دارد.

صاحب‌خبر -

همشهری آنلاین: پرونده ماتزاری و استقلال همچنان مفتوح است و این سرمربی ایتالیایی به طور ویژه مورد توجه مدیران باشگاه استقلال قرار دارد.

حتی سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی استقلال نیز به نیکی از این مربی ایتالیایی یاد کرده و با اشاره به درخواست‌های هواداران این باشگاه مبنی بر عقد قرارداد با یک سرمربی بزرگ، ماتزاری را گزینه مناسبی برای هدایت استقلال دانسته است.

این طور که پیدا است استقلالی‌ها در حال آماده‌سازی خود برای میزبانی از ماتزاری هستند و از اظهارات آنها می‌شود به این نکته مهم پی برد که این سرمربی ایتالیایی با اینکه دستیارانش از زمین تمرین استقلال ایراد گرفتند، اما نزدیک‌ترین گزینه برای تصاحب نیمکت استقلال بعد از موسیمانه است.

0

اما مسأله‌ای که، حضور این سرمربی ایتالیایی را در استقلال بسیار کند کرده و روند مذاکرات با شتاب پیش نمی‌رود، نتایج این تیم است. ماتزاری در ارزیابی خود به این نتیجه رسیده که هرچه دیرتر سکان هدایت استقلال را به دست بگیرد، بهتر است. او در صحبت‌هایی که با مدیر برنامه‌اش داشته به این موضوع اشاره کرده که اگر در این برهه هدایت استقلال را در دست بگیرد، مسئولیت شکست‌های احتمالی در روزهای بازی‌های پیش رو به دوش او خواهد افتاد و ممکن است هواداران ناراضی استقلال او را نیز مورد انتقاد قرار دهند که در نتیجه این وضعیت جایگاهش در فوتبال ایران را عمیقاً سست خواهد کرد.

ماتزاری هرگز علاقه ندارد فضای انتقادی که برای موسیمانه رقم خورد، در استقلال تجربه کند و به همین دلیل در زمان عقد قرارداد با استقلال از خود وسواس به خرج داده است که البته ایده درستی هم محسوب می‌شود.

عمق نارضایتی از نتایج استقلال به گونه‌ای است که اگر ماتزاری نیز با استقلال نتیجه مطلوب را به دست نیاورد و در هفته‌های باقی مانده تاپایان لیگ آن قدر که انتظار است با استقلال حرکت نکند و نتواند این تیم را از مسیر سقوط خارج کند، او نیز بشدت مورد نقد قرار خواهد گرفت.

هرچند که مدیران باشگاه استقلال امیدوارند با صعود از لیگ نخبگان به نوعی موجب تغییر نگاه ماتزاری شوند و او را متقاعد به عقد قرارداد با استقلال کنند.

در واقع مطلوب مدیران استقلال است که ماتزاری بزودی سکان هدایت این تیم را به دست بگیرد و حتی به او نیز پیشنهاد شده برای تماشای بازی استقلال و الریان به قطر سفر کند که ماتزاری در قدم اول نسبت به سفر به قطر مخالفتی نداشته و ممکن است این سفر را انجام دهد و امروز و فردا در اردوی استقلال دیده شود، اما عقد قرارداد با این مربی ارتباط مستقیم دارد با نتیجه‌ای که استقلال در مقابل الریان خواهد گرفت و شاید اگر آبی‌ها موفق به کسب پیروزی مقابل رقیب شوند و از گروه لیگ نخبگان صعود کنند، نظر ماتزاری نیز تغییر کند و در همان قطر راضی به عقد قرارداد با استقلال شود.

طی روزهای گذشته شایعات متعددی درباره درخواست ماتزاری از مدیران استقلال نیز منتشر شده است. درباره تعداد دستیاران او حرف و حدیث‌های زیادی مطرح شده، اما زمانی می‌توان با قطعیت درباره این گمانه‌زنی‌ها تحلیل کرد که ماتزاری نام دستیاران خود را به باشگاه استقلال اعلام کرده و باشگاه استقلال نیز موافقت خود را با حضور دستیارانش اعلام کند.

درباره مبلغی که ماتزاری از استقلال‌ طلب کرده نیز باید منتظر اطلاع‌رسانی دقیق باشگاه استقلال بود، اما آنچه مسلم است و با عقل جور در می‌آید، استقلال قادر به پرداخت مبلغ ۴ میلیون دلار یا ۴ میلیون یورو به ماتزاری نیست و هر اندازه که هلدینگ خلیج‌فارس دست و دلباز باشد، باز هم نمی‌توان این اعداد و ارقام را باور کرد.

راه آخر...

از طرفی گفته می‌شود باشگاه استقلال پلن B خود را نیز فعال کرده تا در صورت منتفی شدن حضور ماتزاری به سراغ دیگر گزینه‌های خارجی خود برود. در صورتی که باشگاه استقلال به هر دلیلی موفق به جذب یک مربی خوب خارجی تا پایان سال ‌جاری (1403) نشود، ممکن است یک گزینه داخلی دیگر با دستیار خارجی به عنوان سرمربی موقت هدایت تیم را تا پایان فصل بر عهده بگیرد. البته در مجموع همه چیز بستگی به بازی هفته آخر لیگ نخبگان مقابل الریان قطر دارد. پیروزی و صعود استقلال به مرحله بعد ممکن است با اعمال تغییرات زودهنگام روی نیمکت همراه شود اما اگر استقلال تنها جام حذفی را پیش روی خود ببیند، احتمالاً به همکاری با سرمربی ایرانی ادامه خواهد داد.

پ

برچسب‌ها: