شناسهٔ خبر: 71410341 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

زرجوب رشت، پلاستیک بالا آورد + تصاویر

رودخانه زرجوب رشت علاوه بر بوی تعفن همیشگی، پس از سیلاب اخیر گرفتار حجم زیادی از زباله‌های پلاستیکی شده است.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ عاشوری – رودخانه «زرجوب» از کوه‌های جنوبی رشت سرچشمه می‌گیرد و پس از پیوستن به رودخانه «گوهررود» رودخانه «پیربازار رود» را تشکیل داده و سپس به بخش شرقی تالاب انزلی وارد می‌شود.

این رودخانه زیبای داخل شهر رشت که در سالیان گذشته محل شنا و ماهیگیری مردم بومی این منطقه بود، به مرور زمان به محل انباشت زباله و کانال انتقال فاضلاب تغییر کاربری داد و سال هاست که آب رودخانه از حالت طبیعی خارج شده و به رنگ تیره در آمده است. 

تابستان و زمستان ندارد، این رودخانه غرق در آلودگی به چنان وضعیت أسفناکی دچار شده است که حتی اگر با ماسک هم از کنارش عبور کنی، از بوی تعفن برخاسته از آن در امان نیستی.

زرجوب رشت، پلاستیک بالا آورد + تصاویر

بارش شدید باران در حدود ۱۰ روز پیش در گیلان به ویژه رشت موجب طغیان رودخانه‌های زرجوب و گوهررود شد و بخشی از مناطقی چون پیربازار از توابع این شهرستان را زیر آب برد، به طوری که تردد با قایق انجام می‌شد و حدود یک هزار خانوار در این مناطق متأثر از سیلاب شدند و خانه هایشان آسیب دید. 

زرجوب رشت، پلاستیک بالا آورد + تصاویر

حالا پس از فروکش کردن سیلاب، رودخانه زرجوب حجم بسیار زیادی از زباله‌های پلاستیکی را روی درختان و گیاهان حاشیه خود بالا آورده است.

زرجوب رشت، پلاستیک بالا آورد + تصاویر

این رسم طبیعت است، وقتی آدم‌ها به او رحم نکنند، روزی روزگاری بی رحمانه انتقام می‌گیرد.

زرجوب رشت، پلاستیک بالا آورد + تصاویر