نتانیاهو افزود: دمشق پس از سقوط بشار اسد برای ما گل نفرستاده است، اما همین وضعیت نیز برای ما رضایت بخش است.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادامه داد: اجازه نخواهیم داد که از خاک سوریه برای حمله به (رژیم) اسرائیل استفاده شود.
وی گفت: ما در آستانه یک تحول تاریخی هستیم که آینده اسرائیل را تضمین میکند.
نتانیاهو مدعی شد: امیدواریم که دستاوردهای بزرگی را محقق کنیم که نه تنها اوضاع اسرائیل بلکه چهره خاورمیانه را تغییر خواهد داد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد: جلسات بسیار مهمی با ترامپ داشتم و ما خاورمیانه را باز طراحی میکنیم.
نتانیاهو در ادامه با بیان این ادعا که طرح رئیس جمهور آمریکا تنها طرحی است که ممکن است موفق شود، مدعی شد: تلاش میکنیم که به ساکنان نوار غزه برای خروج از منطقه جنگی کمک کنیم.
وی ادعا کرد: ترامپ طرح جسورانهای را ارائه کرده است، پس چرا به ساکنان نوار غزه قدرت انتخاب ندهیم.
نتانیاهو مدعی شد: در صورتی که همه اسیران ما آزاد نشوند، راهبرد مشترکی برای بازکردن درهای جهنم داریم.
وی ادعا کرد: به لبنانیها اعلام کردهایم که اکنون باید حزب الله را منحل کنند و اگر این کار را نکنند ما آن را انجام خواهیم داد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه بار دیگر با تکرار لفاظیهای گذشته خود درباره ایران، مدعی شد: به این مساله پایبند هستیم که به ایران اجازه دستیابی به سلاح هستهای را ندهیم، زیرا این مساله برای امنیت (رژیم) اسرائیل، آمریکا و جهان مهم است.
نتانیاهو ادعا کرد: باید به پیروزی کامل دست یابیم و بسیار روشن است که در مقابل ما پیروزیهایی قرار دارد که حتی خواب آن را نمیدیدیم.
وی افزود: از تعیین ایال زمیر به عنوان رئیس ستاد ارتش حمایت میکنم، زیرا او نیز رویکرد هجومی دارد.
نتانیاهو گفت: دیوان بین المللی دادگستری و دیوان بین المللی کیفری و شورای حقوق بشر، نهادهای سیاست زده و ضد اسرائیلی هستند.
به گزارش ایرنا، پنج کشور عربی و مسئول ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین پیشتر در نامه مشترکی به دولت آمریکا با طرح ترامپ برای انتقال ساکنان غزه به مصر و اردن مخالفت کردند.
به گزارش العربی الجدید، وزیران خارجه عربستان، امارات، قطر، مصر و اردن و «حسین الشیخ» مشاور رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین این نامه را آنگونه که «آکسیوس» خبر را اعلام کرده، ارسال کردهاند. این وزیران خارجه در قاهره در اویل هفته (دوشنبه) جمع شدند.
وزیران خارجه کشور عربی به همراه مسئول ارشد فلسطینی نامه مشترکی به «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا ارسال کرده و در آن مخالفت خود را با طرح کوچاندن فلسطینیان از غزه که از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مطرح شده، اعلام کردند.
در نامه مشترک وزیران خارجه این کشورها و مسئول ارشد فلسطینی آمده است: بازسازی غزه باید از طریق مشارکت مستقیم مردم غزه انجام شود و فلسطینیان در اراضی خود زندگی خواهند کرد و به بازسای آن کمک میکنند. نباید آنها از اراضی خود هنگام بازسازی بیرون رانده شوند و باید در روند بازسازی با حمایت جامعه جهانی مشارکت فعالی داشته باشند.
رئیس جمهوری آمریکا پیشتر خواستار تخلیه کامل نوار غزه و اسکان فلسطینیها در کشورهای عربی همسایه شد.
وی با اشاره به فقدان شرایط زندگی در غزه به دلیل ویرانیهای گسترده، از کشورهای مصر و اردن خواست تا مردم غزه را پذیرش و اسکان و مشکلات این منطقه را از طریق جابهجایی ساکنان کاهش دهند.
ترامپ همچنین با لحنی دستوری از رهبران مصر و اردن خواسته بود تا همکاری لازم را برای اجرای این طرح انجام دهند.
این پیشنهاد، اما با مخالفت شدید کشورهای همسایه روبه رو شد.
مقامهای این کشورها تاکید کردند که با آوارگی دائم مردم فلسطین و کوچ اجباری آنها به خارج از سرزمین خود مخالف هستند.