محمود شمآبادی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: مسیر بین شهرهای سبزوار - «سلطان آباد» (مرکز شهرستان خوشاب) در حوالی روستای باغجر دارای پیچ های خطرناکی است که همواره سوانح رانندگی، واژگونی ها و تصادفات جرحی و فوتی در این جاده رخ می دهد.
وی افزود: اهالی این روستا با همراهی شوراهای اسلامی، دهیاری، رانندگان و همکاری اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای سبزوار از روزهای گذشته در حرکتی خودجوش و مردمی که جای قدردانی دارد، اقدام به اصلاح هندسی جاده شامل شانه سازی، تعریض و حذف پیچ های خطرناک آن کرده اند که بی شک موجب پیشگیری از حوادث و کاهش میزان تصادفات خواهد شد.
فرماندار خوشاب گفت: این اقدام جهادی احساس وظیفه مسوولان را نسبت به بهسازی راههای ارتباطی سطح شهرستان سنگین تر می کند و از طرفی این مشارکت مردمی پیگیری نمایندگان مجلس را نسبت به دریافت مجوز ماده ۲۳ دوبانده کردن جاده سبزوار- خوشاب شتاب می بخشد.
وی ادامه داد: با توجه به فعالیت ماشین آلات عمرانی و محدودیت ترافیکی در حوالی روستای باغجر، از مسافران و رانندگان انتظار می رود تا زمان پایان عملیات اجرایی، هنگام تردد در این مسیر با رعایت بیشتر قوانین رانندگی برانند.
شم آبادی افزود: اقدامات و پیگیری های انجام شده در خصوص ایمنی راه ها، افزایش گشت نامحسوس پلیس راه و برخورد با رانندگان متخلف و رعایت قوانین و مقررات از سوی شهروندان از عوامل کاهش حوادث جاده ای در مسیرهای ارتباطی این شهرستان بوده است.
فرماندار خوشاب گفت: این شهرستان غربی خراسان رضوی که بین شهرستانهای سبزوار و قوچان واقع است، در مسیر ترانزیت ناوگان حمل و نقل کالا بین بنادر جنوبی کشور و کشورهای آسیانه میانه قرار دارد، اما این مسیر ارتباطی مهم علاوه بر دوطرفه بودن، دارای عرضی کم با پوشش آسفالتی نامناسب و زیرساخت های ناکافی است.
اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان خوشاب، وظیفه نگهداری، نظارت فنی، حفاظت و مرمت ۳۸۷ کیلومتر راه شهری و روستایی را بر عهده دارد که ۱۳۰ کیلومتر آن راه اصلی و فرعی و ۲۵۷ کیلومتر راه خاکی است.
سلطانآباد، مرکز شهرستان ۳۸ هزار نفری خوشاب در ۱۷۵ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
خوشاب مرکب از بخش های مرکزی، مشکان و نوده انقلاب و دارای ۷۰ روستاست.