شناسهٔ خبر: 71404884 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری:

اتاق بازرگانی قم در پیوند دانش و عمل در صنعت پیشگام بوده است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: اتاق بازرگانی قم با تلاش برای برقراری ارتباط مؤثر میان دانشگاه و صنایع، نقش مهمی در تقویت زیرساخت‌های آموزشی صنعت ایفا کرده است.

صاحب‌خبر -

روح‌الله ابراهیمی امروز، یکشنبه ۲۸ بهمن، در نشست معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی حرفه‌ای کشور با فعالان اقتصادی استان که در حاشیه آیین افتتاح مرکز جوارکارگاهی اتاق بازرگانی قم برگزار شد با اشاره به چالش‌های پیش روی کشور در زمینه پیوند دانش و عمل، هنرستان‌های جوار کارگاه را نمونه بارزی از این پیوند دانست و گفت: هنرستان‌های جوار کارگاه درس را با کارگاه درهم تنیده‌اند و این یک فرصت مغتنم است، اگر آینده کشور به این سمت حرکت کند، هم آینده‌ای پویا و هم صنعتی پویا خواهیم داشت که این امر کمک خواهد کرد تا بخشی از نیاز صنعت در حوزه تامین منابع انسانی برطرف شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم مشارکت فعال صنایع و نهادهای دولتی در کشورهایی چون آلمان، ژاپن و کره جنوبی را الگوی موفقی دانست و گفت: در جلسات فنی با نخبگان صنعت، تأکید بسیاری بر الگوگیری از این کشورها برای بومی‌سازی مدل‌های موفق شده است، به‌طور خاص، ژاپن طی دهه‌های گذشته توانسته است با تکیه بر پیوند میان آموزش و بازار کار، بهره‌وری نیروهای انسانی و کارآمدی صنایع خود را ارتقا دهد، و این الگویی است که ایران نیز می‌تواند با رویکردهای مطلوب خود اجرا کند.

وی با تأکید بر اینکه هنرستان‌های جوار کارگاه تنها یک مدل آموزشی نیستند، بلکه یک نیاز حیاتی برای جامعه صنعتی کشور به شمار می‌روند، تصریح کرد: این هنرستان‌ها برای تداوم و استمرار صنعت و همچنین کمک به حوزه اقتصاد مقاومتی بسیار حائز اهمیتند. با داشتن نیروی کار ماهر، می‌توان تولید داخل را ارتقا داد و از وابستگی به تأمین از خارج از کشور بی‌نیاز شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، وی همچنین به الگوهای موفق جهانی در این زمینه اشاره کرد و گفت: کشورهایی مانند آلمان، ژاپن و کره جنوبی در این زمینه الگوهای موفقی هستند. 

انتهای پیام