شناسهٔ خبر: 71404642 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: بازتاب | لینک خبر

قیمت نان افزایش می یابد؟

صاحب‌خبر -

معاون اقتصادی استاندار اصفهان بر ضرورت اصلاح قیمت نان کامل پس از ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، تأکید کرد.

کوروش خسروی در کارگروه آرد و نان استان اصفهان با اشاره به ضرورت اصلاح قیمت نان کامل اظهار کرد: با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان و نوروز، اصلاح قیمت نباید التهاب بازار را در آستانه این دو برهه به دنبال داشته باشد؛ از این رو درخواست داریم که این اقدامات پس از پایان ماه رمضان و ایام نوروز انجام شود.

وی با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی قیمت نان کامل عنوان کرد: در ابتدا لازم است قیمت متعارف نان کامل استخراج و سپس ضمن مذاکراتی با دستگاه‌های متولی، تصمیمات درستی در این زمینه برای بعد از عید نوروز اتخاذ شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به آمار مربوط به مرگ‌ومیر به دلیل عدم استفاده از نان کامل بیان کرد: تاثیر ریالی ترویج استفاده از نان کامل بر اقتصاد، نظام سلامت و بیمه‌های کشور باید مشخص شود؛ اعداد ارائه شده در این زمینه بر مبنای مقالات است و لازم است نسبت به استخراج دقیق و تبدیل آن به مقیاس ریالی، اقدام شود.

وی با اشاره به همایش‌های مربوط به نان کامل در اصفهان تصریح کرد: می‌توان در چنین رویدادهایی از واحدهای صنفی نان و شرکت‌های تولیدکننده آرد که به رعایت حقوق مصرف‌کننده، مشارکت در پژوهش و ارائه محصول با کیفیت متعهد هستند، تجلیل کرد؛ همچنین تقدیر از کشاورزان دارای کشت مناسب و گندم باکیفیت نیز در این همایش امکان‌پذیر است.

خسروی با اشاره به تهیه امکانات لازم در حوزه تامین برق اضطراری واحدهای صنفی، بیان کرد: واحدهای صنفی مدنظر باید شناسایی و تسهیلات مربوطه برای تأمین این امکانات به آنها ارائه شود.

وی افزود: دوگانه‌سوز شدن واحدهای صنفی نانوایی به عنوان یک امتیاز باید مطرح شود و به گونه‌ای طرح موضوع گردد که این امر مورد استقبال نانوایان قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان همچنین بر ضرورت برنامه‌ریزی و زمان‌بندی مناسب برای ارائه نان در ایام ماه رمضان و عید نوروز تأکید کرد.