شناسهٔ خبر: 71404335 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

کارتال: رونالدو نیست؟ النصر بازیکنان خوب دیگری هم دارد/ سبک فوتبال تهاجمی را دوست دارم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: برای اینکه در بازی فردا همراه با بازیکنان بتوانیم هواداران را خوشحال کنیم هر آنچه که از دستمان بربیاید به بهترین نحو انجام خواهیم داد و یک فوتبال تهاجمی به نمایش می‌گذاریم.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

اسماعیل کارتال در نشست خبری پیش از دیدار با النصر در هفته پایانی لیگ نخبگان اظهار داشت: برای بازی النصر بعد از بازی با سپاهان روز‌های سختی داشتیم. ۱۰ نفره ۱۲۰ دقیقه با سپاهان جنگیدیم که چیزی آسان نیست. از اینجا نیاز می‌بینیم از بازیکنانم که در دیدار با سپاهان ۱۲۰ دقیقه خوب جنگیدند، تشکر کنم، همچنین از هوادارانی که در اصفهان ما را تنها نگذاشتند.

وی در ادامه افزود: احساس می‌کنم برای بازی فردا با توجه به استراحتی که به بازیکنان دادیم، کاملاً آماده‌ایم. قدرت النصر کاملاً مشخص است و از نظر اقتصادی وضعیت‌شان کاملاً مشخص است.

کارتال تصریح کرد: ۲۱ روز است دارم با تیم تمرین می‌کنم. در مورد سیستم بازی که داریم، نشانه‌های خوب و رو به جلویی از تیم دارم می‌بینم. 

وی اضافه کرد: من یک مربی هستم که فوتبال رو به جلو و تهاجمی را دوست دارم. برای اینکه بازیکنانم این فلسفه فوتبالِ رو به جلو را کار کنند، داریم با هم تمرین می‌کنیم. بازیکنانم به من هم گفتند که از این سیستم کاملاً راضی هستند.

سرمربی پرسپولیس مطرح کرد: تیم النصر تیمی بسیار قدرتمند است. در خانه خودمان با تماشاگران خودمان بازی خواهیم کرد، آن هم برای خوشحالی هواداران‌مان. دنبال این هستیم که تیمی باشیم که بازی خوبی انجام می‌دهد و باعث خوشحالی هوادارانش می‌شود. 

وی ادامه داد: برای اینکه در بازی فردا همراه با بازیکنان بتوانیم هواداران را خوشحال کنیم هر آنچه که از دستمان بربیاید به بهترین نحو انجام خواهیم داد.

کارتال اشاره کرد: در نهایت این نیست که همه چیز یک‌مرتبه اتفاق بیفتد، زیرا که بازیکنان مصدوم داریم. هر ۴ روز یکبار داریم بازی می‌کنیم ولی با مرور زمان چه در جلسات فنی و چه تمرینات، کم کم احساس می‌کنم بازیکنانم فلسفه و فرهنگ فوتبالی من را متوجه شدند. در مرور زمان دوست دارم یک فرهنگ فوتبالی را در پرسپولیس اجرا کنم. این نیازمند کار و تلاش است و نیاز به صبر دارد.

سرمربی پرسپولیس گفت: من و تیم فنی‌ام آدم‌هایی نیستیم که از کار کردن فرار کنیم. ۲۲ روز است در تهران حضور دارم و یک روز هم نرفتم که یک چای یا قهوه در خیابان‌ها تهران بنوشم. شب و روز داریم تلاش می‌کنیم تا بتوانیم پرسپولیس را به حالت بهتری دربیاورم. می‌خواهم باعث پیشرفت بازیکنان شوم. هواداران نگران نباشند و در گذر زمان، تیمی درست خواهیم کرد که همه خوشحال خواهید شد.

کارتال در خصوص اینکه در بازی فردا رونالدو و جان دوران حضور ندارند و برخی معتقدند که به خاطر عدم حضور رونالدو پرسپولیس برنده دیدار است، گفت: قطعا در فوتبال چنین چیزی نیست. اگر قرار است رونالدو یا جان دوران نیایند قطعاً بازیکنان خوبی در بازی حاضر خواهند شد و ما هر کاری که لازم باشد انجام خواهیم داد.

وی ادامه داد: جلسه‌ای امشب با بازیکنان خواهم داشت، می‌دانید که اگر فردا بازی را ببریم به جمع ۸ تیم نهایی صعود خواهیم کرد ولی اگر مساوی بکنیم، صعودمان مشخص نیست. فردا با فوتبالی تهاجمی وارد میدان خواهیم شد.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به انتقاد از خط دفاعی تیمش اظهار داشت: من مربی نیستم که فوتبال تدافعی بازی کنم. واقعاً فوتبالی بازی می‌کنیم که گل بزنیم و بازی را ببریم. دوست داشتم که شما هم گل‌هایی که زدیم را در نظر بگیرید. اینکه چند گل زدیم و چند امتیاز در مسابقات لیگ کسب کردیم.

وی ادامه داد: بازی را که باختیم مقابل یکی از قدرتمندترین تیم‌ها بود. ۳ گل از سپاهان خوردیم که مشخص است چرا این گل‌ها را دریافت کردیم. در نهایت سعی خواهیم کرد که تیمی بسازیم که گل‌های بیشتری بزند و گل‌های کمتری دریافت کند و در نهایت پیروز شود.

کارتال: رونالدو نیست؟ النصر بازیکنان خوب دیگری هم دارد/ سبک فوتبال تهاجمی را دوست دارم

سروش رفیعی، بازیکن پرسپولیس در نشست خبری پیش از بازی نیز اظهار داشت: خیلی خوشحالم که یک بار دیگر فرصت داریم که در لیگ نخبگان جلوی هواداران بازی کنیم. سعی کردیم از نظر روحی و روانی و فیزیکی خود را آماده کنیم و در بهترین شرایط خود قرار بگیریم. می‌دانیم که رقیب قدرتمند و قابل احترامی داریم. آنها فردا با حضور هواداران ما کار سختی دارند و همه توان خود را می‌گذاریم که بهترین عملکرد را داشته باشیم و از گروه خود صعود کنیم.

او درباره وضعیت روحی تیم گفت: شرایط خوب است. باخت همیشه سخت است اما مشخصه تیم‌های بزرگ این است که در کمترین زمان ممکن از لحاظ ذهنی خودتان را ریکاوری کنید و باخت را فراموش کنید و از نکته‌های آن باخت برای ادامه راه استفاده کنید. یکی از خوبی‌های تیم ما حضور بازیکنان باتجربه است. شرایط ما خوب است و از نظر ذهنی آماده هستیم و از آنالیزها درس گرفته‌ایم. فردا یک بازی خوب خواهیم دید.

بازیکن پرسپولیس درباره انگیزه برای پیروزی برابر النصر اظهار کرد: قطعا همینطور است در سوال قبلی هم گفتم که همه بچه‌ها از نظر ذهنی آماده هستند و مطمئنا تمام تلاش خود را می‌کنیم. سعی می‌کنیم برنامه‌ای که از ما می‌خواهند را به نحو احسن اجرا کنیم. این بازی‌ها ساده نیستند که بگویید باید ببریم و بیاییم به هر شکلی بازی کنیم. آقای کارتال این را گفتند که در جلسه بررسی می‌کنیم. ایشان خیلی روی ریز مسائل تاکید دارند. جلسات زیادی داشتیم و خیلی روی مسائل دقیق می‌شوند. با همه این اوصاف فردا علاوه بر یک بازی خوب از حضور هواداران هم استفاده می‌کنیم.

انتهای پیام/