به گزارش خبرگزاری ایمنا، صادق ضیاییان درباره احتمال بازگشت موج بارش و هوای سرد اظهار کرد: سامانههای فعال فعلی همراه با کاهش دمای بسیار زیاد نیست و روند افزایش دما پیشبینی میشود اما این افزایش دما ملایم است.
وی افزود: طی هفته جاری نیز فعالیت چند سامانه بارشی پیشبینی شده است، هرچند بارش آنها قابل ملاحظه نخواهد بود اما به تناوب استانهای مختلفی را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی کشور گفت: امروز در شرق استان مازندران، گلستان، خراسانشمالی، برخی نقاط خراسانرضوی، شمال خراسانجنوبی، نیمهجنوبی استانهای بوشهر و فارس، هرمزگان، جنوب کرمان و جزایر واقع در نواحی مرکز و شرق خلیج فارس بارش باران و برف در استانهای جنوبی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گردوخاک پیشبینی میشود.
وی اضافه کرد: طی امروز در شمال غرب کشور شاهد کاهش دمای یک تا پنج درجه هستیم، کاهش دما در این مناطق متفاوت خواهد بود. طی امروز در شمال شرق شاهد افزایش دما خواهیم بود و در مناطق جنوبی دمای یک تا دو درجه کاهش پیدا میکند، دما در سایر مناطق تقریباً بدون تغییر خواهد بود.
ضیاییان ادامه داد: از اواخر امروز با ورود موج بارشی دیگر در برخی نقاط استانهای کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، غرب و جنوب استانهای کرمان و فارس هرمزگان و جزایر واقع در خلیج فارس و تنگه هرمز بارش دور از انتظار نیست، همچنین در مناطق شمال غرب حدود یک تا چهار درجه افزایش دما پیشبینی شده است. نیمه شرقی کشور نیز کاهش دمای یک تا پنج درجه رخ خواهد داد و در سایر مناطق کشور تغییر دما رخ نخواهد داد.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا تصریح کرد: فردا در برخی نقاط استانهای زنجان، قزوین، البرز، تهران، همدان، مرکزی، فارس، کرمان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، جنوب آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان و مازندران نیز بارش پیشبینی میشود، همچنین طی سه روز آینده نواحی مرکزی و شرقی خلیج فارس و تنگه هرمز مواج خواهد بود.
وی افزود: سهشنبه در استانهای ساحلی خزر، شمال شرق، شرق و جنوب شرق و چهارشنبه _ یکم اسفند_ در شرق خراسان رضوی و خراسان جنوبی بارش پراکنده رخ خواهد داد، شنبه در استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز مرکزی، شرق و جنوب شرق، در برخی ساعات وزش باد شدید و در نقاط مستعد گردوخاک رخ خواهد داد.
ضیاییان خاطرنشان کرد: پیشبینی جوی طی روزهای مختلف و نقاط مختلف متفاوت است و به قطعیت نمیتوان گفت که در تمامی نقاط شاهد افزایش یا کاهش دما هستیم.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا کمی ابری از بعد از ظهر افزایش ابر، گاهی وزش باد با حداقل دمای یک و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد و طی فردا نیمه ابری در بعضی ساعتها افزایش ابر، گاهی بارش باران و وزش باد با حداقل دمای چهار و حداکثر دمای هشت درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
وی گفت: طی فردا و پس فردا بندرعباس با دمای ۲۶ درجه سانتیگراد گرمترین و ارومیه، همدان و شهرکرد با دمای ۸- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.
منبع: ایسنا