شناسهٔ خبر: 71403696 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

لاتین‌تبارهای طرفدار ترامپ در دوراهی سختی گیر افتادند!

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق،کانال تلگرامی امریکانا در مطلبی با عنوان لاتین‌تبارهای طرفدار ترامپ در دوراهی سختی گیر افتادند، نوشت:

جمهوری‌خواهان لاتین‌تبار در کنگره آمریکا این روزها با چالشی جدی روبرو هستند. از یک سو باید از سیاست‌های سختگیرانه دونالد ترامپ در قبال مهاجران حمایت کنند و از سوی دیگر نمی‌خواهند رای‌دهندگان لاتین‌تبار را از دست بدهند. تونی گونزالس، نماینده جمهوری‌خواه تگزاس که ریاست کنفرانس هسپانیک کنگره را بر عهده دارد، می‌گوید با اخراج مهاجران مجرم موافق است اما تاکید می‌کند نباید به سراغ مهاجران قانونمند و خانواده‌های آنها رفت.

این در حالی است که ترامپ وعده داده در صورت پیروزی در انتخابات، بزرگترین برنامه اخراج مهاجران در تاریخ آمریکا را اجرا خواهد کرد. ترامپ پیش از این نیز با لغو وضعیت حفاظت موقت، 600 هزار مهاجر ونزوئلایی را در معرض اخراج قرار داد.

در ایالت فلوریدا که شمار زیادی از مهاجران ونزوئلایی زندگی می‌کنند، ماریا الویرا سالازار، نماینده جمهوری‌خواه این ایالت، از وزارت امنیت داخلی خواسته از مهاجران قانونمند محافظت کند. با این حال، او هم مانند دیگر همکارانش از مخالفت آشکار با سیاست‌های مهاجرتی ترامپ خودداری کرده است.

این موضع‌گیری‌های محتاطانه تنها نمایشی است و نمی‌تواند مانع اجرای سیاست‌های سختگیرانه ترامپ شود. در این میان، جامعه لاتین‌تبار آمریکا نیز دچار دودستگی شده است. گروهی طرفدار برخورد قاطع با مهاجران غیرقانونی هستند و گروهی دیگر خواستار ایجاد مسیرهایی برای قانونی کردن اقامت مهاجران.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.