شناسهٔ خبر: 71403183 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

نظارت بر بازار در آستانه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز تشدید می‌شود

استاندار فارس گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان و همچنین در پیش بودن ایام نوروز ۱۴۰۴، نظارت بر بازار در استان تشدید خواهد شد.

صاحب‌خبر -

حسینعلی امیری، در بازدید سرزده از میدان مرکزی میوه و تره‌بار شیراز، کسب اطلاع از وضعیت بازار و مایحتاج عمومی و کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم را از مهم‌ترین کار‌ها و برنامه‌های خود برشمرد.

او ادامه داد: به منظور مدیریت هرچه بهتر بازار، تشکیل منظم ستاد تنظیم بازار به عنوان یک امر مهم در دستور کار قرار گرفته و ما از وضعیت بازار، قیمت‌گذاری‌ها و میزان اجناس و کالا‌های موجود و مورد نیاز مردم اطلاع کسب می‌کنیم.

او اظهار کرد: تصمیم گرفتیم به شکل سرزده و بدون اطلاع قبلی به همراه مدیران مربوطه از بازار میوه و تره بار شیراز بازدید کرده و از نزدیک در جریان وضعیت و شرایط این بازار قرار گیریم و مشکلات و موانع را از زبان غرفه‌داران، بارفروشان، کسبه و مشتریان بشنویم.

امیری اضافه کرد: قطعا داشتن اطلاعات از شرایط این بازار در تصمیم‌گیری‌های واقع بینانه به ما کمک خواهد کرد.

استاندار فارس گفت: در بررسی و این بازدید میدانی مشاهده کردیم که وضعیت و میزان برخی اقلام مانند سیب زمینی، گوجه و پیاز که از مایحتاج روزانه مردم است، در این بازار خوب است و در کنار فراوانی این محصولات شاهد یک قیمت‌گذاری منصفانه نیز بودیم.

امیری، ضمن اشاره به مباحث مطرح شده از سوی کسبه، غرفه داران و فعالان بازار میوه و تره باز شیراز افزود: در جریان این بازدید مباحث و گلایه‌هایی مرتبط با بحث مالیات، عوارض و ساعت کاری مطرح شد که در جهت حل آنها اقدام خواهیم کرد.

نماینده عالی دولت در استان فارس همچنین در جلسه کمیته نرخ‌گذاری میوه و تره‌بار شیراز حضور پیدا کرد و از نزدیک در جریان فرایند نرخ‌گذاری میوه و تره‌بار قرار گرفت.

امیری در ارتباط با این بازدید گفت: از آن‌جا که قیمت‌گذاری میوه و تره بار در روز‌های یکشنبه هر هفته انجام و توسط دستگاه‌ها و کارشناسان مربوطه بررسی می‌شود، لذا امروز علاقه‌مند شدم که شخصا در جلسه کارگروه تعیین قیمت حضور یافته با نحوه و فرایند قیمت‌گذاری‌ها از نزدیک آشنا شوم.

کاهش ۳۰ درصدی هزینه در نتیجه طرح از مزرعه تا سفره

استاندار فارس، در خصوص طرح از مزرعه تا سفره گفت: در این طرح با حذف فرآیند‌ها و واسطه‌هایی که موجب بالا رفتن قیمت‌ها می‌شود در حقیقت کمک شده که اقلام و محصولات مورد نیاز مردم و مصرف کنندگان با قیمت مناسب در اختیار آنها قرار گیرد.

امیری افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که اجرای این طرح می‌تواند کمک کند که اجناس تا ۳۰ درصد ارزان‌تر به دست مصرف کننده برسد.