به گزارش ایلنا در متن این نامه آمده است؛
جناب آقای دکتر پزشکیان، ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
️باسلام و احترام
حضور جنابعالی در انتخابات چهاردهم، بارقهای از امید را در دل مردمی که از یاس و ناامیدی رنج میبردند، روشن کرد. اگرچه نیمی از ملت همچنان با تردید و نگرانی به آینده مینگرند، اما حضور شما روزنههای امید را دوباره گشود. مشی مسالمتآمیز و پرهیز از نزاع و درگیری، با کلیدواژه وفاق و تاکید بر کار کارشناسی و عدالت، مورد استقبال جامعه قرار گرفت. اما متاسفانه، در بخشهایی از مدیریت کشور که خواست عمومی برای تغییر به وضوح دیده میشد، این رویکرد مورد سوءاستفاده قرار گرفت و درها بر همان پاشنه مدیران ناکارآمد قبلی چرخید و این روند باعث یأس و ناامیدی کسانی شد که با آگاهیبخشی و ایجاد فضای نقد سازنده، به صورت منسجم و تشکیلاتی برای تغییر مدیران ناکارآمد و ناخواندۀ جبهه پایداری در سازمانها و ادارات تلاش کردند.
یکی از مصادیق بارز این موضوع، سازمان تامین اجتماعی و بنگاههای اقتصادی وابسته به آن است که با داشتن میلیونها بیمهگزار و مالکیت بزرگترین بنگاههای اقتصادی کشور، در دولت سیزدهم به عنوان سهم خاص جبهه پایداری از قدرت قرار گرفته بودکه با تلاش و مجاهدت های شجاعانۀ تشکل انجمن اسلامی جامعه پزشکی سازمان تامین اجتماعی در پیگیری مطالبات، آگاهیبخشی و مقابله با انحرافات این جبهه در سازمان نقش بسزائی را ایفا کرد.
متاسفانه، پس از استقرار دولت چهاردهم، عملکرد مدیر عامل جدید سازمان تآمین اجتماعی بخصوص در بخش درمان نا امیدکننده بوده است. میدانید که این ناامیدی همراه دولت بعنوان حامیان و تلاش گران عرصۀ اجتماع و انتخابات در همراه کردن رأی اکثریت به این دولت در حقیقت سرآغاز فروپاشی جامعه و به قهقرا رفتن آرمانها و آرزوهای همین افراد و مردم امیدوار و همراه خواهد بود.
یکی از سازمانهای مردم نهادی که با معیشت و سلامت بیش از نیمی از جامعه سروکار دارد سازمان تامین اجتماعی است.
در این سازمان، به ویژه در بخش درمان، کورسوی امیدی در بهبود اوضاع دیده نمیشود و شواهد نشان میدهد که حتی وضع بدتر از گذشته در حال رقم خوردن است.
مشکلات بخش درمان سازمان تامین اجتماعی
۱- ادامۀ حضور مدیرانی که مسببین وضع موجود در سه سال و نیم گذشته در بخش درمان که امروز پاشنه آشیل دولت برآمده از تغییرخواهی مردم شدهاند و صرفاً با تغییر صندلیها مدیریت این بخش همچنان روند نامطلوب فعلی را رقم میزنند.
۲-حضور مدیران در رأس معاونت درمان که داشتن تعارض منافع و عملکرد غیرشفاف گذشتۀ آنها هنوز با ابهام مواجه است که بعلت عملکردشان بدبینی زیادی را درمجموعۀ درمان سازمان ایجاد کرده اند.
۳-پذیرفتن مداخلات افراد غیر مسئول در بخش درمان که حتی خود را به جنابعالی نزدیک و منسوب میدانند.
۴- تاکید معاون درمان سازمان به رویکرد نادرست خود و عدم توجه تذکرات مشفقانه کارشناسان به اصلاح روند موجود و عدم پاسخگویی درست ایشان به روند وانتصابات افراد در تقابل بابرنامه های دولت و فرافکنی و دهن کجی به تذکرات تشکلها صنفی سازمان
۵- مدیران ارشد درمان بجای حل معضلات فعلی بدنبال سیاستهای ناموفق ادارۀ مراکزملکی، بشکل هیئت مدیره ای در دستور کار خود قرار داده اند که با تورم درمانی فعلی و بدون در نظر گرفتن ابعاد اجتماعی و اقتصادی در شرایط فعلی قطعاً آسیب زا می باشد.
۶-اختیارات کامل قائم مقام مدیرعامل و دخالت های ایشان در حوزه های کارشناسی درمان و انتصابات و سفارش پذیری بهمراه عملکرد ایشان و ارادۀ ضعیف معاون درمان در قبال این بدعت های نادرست مدیرعامل و قائم مقام ایشان، باعث تشدید بحرانهای حوزه سلامت و درمان کشور شده است وچهرۀ نامطلوبی از سازمان را بجا گذاشته است.
جناب رئیس جمهور
آیا در جهت پیشبرد برنامههای دولت با شعار عدالت در این حوزه با حضور این مدیران و سیاست ها که از قرار پیام تغییر را دریافت نکرده اند میتوان موفقیتی را متصوّر بود.؟
سازمان تامین اجتماعی با این سیاستها و انتصابات در حوزه ها بیمه ای و بخصوص درمان حال و روز خوشی ندارد باورهای جامعه سلامت و بخصوص مراکز درمان طرف قرارداد و خریدخدمت و همچنین بیمهگزاران را به این بخش ازسازمان را آسیبپذیر کرده است، و با این مدیران،و سیاست هایشان امیدی به حل مشکلات روزافزون نیست.
فلذا بازنگری اساسی با اختیارات قانونی جنابعالی جهت اصلاح میتواند این روند را به فوریت متوقف نموده و ریلگذاری بخش بزرگی از سلامت کشور و تغییر سیاست ها با حضور مدیران توانمند این روند را به عقلانیت و برگرداندن اعتماد عمومی نزدیکتر کند.
انجمن اسلامی جامعه پزشکی سازمان تامین اجتماعی
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳