احمدی در مراسم معارفه مدیر جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر گفت: با توجه به اینکه در مراکز درمانی و به خصوص بیمارستان باقرالعلوم (ع) شهرستان اهر علاوه بر شهروندان اهری برای بیماران مراجعه کننده شهرستانهای همجوار نیز خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میشود افزایش تختهای بیمارستانی و یا احداث بیمارستان جدید لازم و ضروری است که امیدواریم مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تبریز و یا خیران در این زمینه عنایت ویژهای داشته باشند.
وی افزود: با توجه به فرسوده بودن ناوگان اورژانس شهرستان اهر خواستار نوسازی این ناوگان از سوی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تبریز شد.
فرماندار شهرستان اهر با تاکید بر احداث بخش جدید اورژانس خاطرنشان کرد: روزانه ۱۵ هزار نفر به بخش اورژانس بیمارستان باقرالعلوم (ع) مراجعه میکنند که جوابگوی مراجعه کنندگان نیست.
فرماندار شهرستان اهر با انتقاد از عملیاتی نشدن احداث خانه بهداشت روستای افیل گفت: علیرغم کلنگ زنی احداث خانه بهداشت روستای افیل و با توجه به نیاز منطقه تاکنون هیچ اقدامی نشده است.
احمدی همچنین بر توجه به گردشگری سلامت به علت مراجعه بیماران شهرستانهای همجوار و همچنین احداث پایگاه اورژانس در دهستان ورگهان به علت دوری از مرکز شهرستان تاکید کرد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی تبریز گفت: علیرغم کمبود کادر بهداشتی و درمانی خوشبختانه در استان آذربایجان شرقی بیماریهای واگیردار کنترل شده است.
کوشا گفت: اگر بخواهیم شاهد کاهش مراجعه کنندگان به مراکز درمانی و بهداشتی باشیم باید عوامل بیماری شناسایی و کنترل شوند.
وی گفت: یکی از دغدغههای مهم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به تبع آن دانشگاه علوم پزشکی تبریز ایجاد امکانات مناسب بهداشتی و درمانی بر اساس نیازهای اولویت دار در شهرستانها است.
در این مراسم ضمن تقدیر از خدمات گنجه مدیر سابق شبکه بهداشت و درمان و همچنین فتاح سرپرست شبکه بهداشت و درمان نیک آذر به عنوان مدیر جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر معرفی شد.