شناسهٔ خبر: 71401104 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: سازمان بهزیستی | لینک خبر

در سفر دکتر حسینی به آذبایجان غربی مطرح شد؛

اهدای ۶۰۰۰ جهیزیه به زوج های تحت پوشش سازمان بهزیستی/ ایجاد ۲۰۰۰ فرصت شغلی در استان

رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: جهیزیه ۶ هزار زوج بهزیستی با مشارکت خیرین و نهادهای انقلابی امسال تهیه و اهدا شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر سید جواد حسینی روز یکشنبه در آیین اهدای ۲۶ سری جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش بهزیستی استان آذربایجان غربی در ارومیه افزود: این اقدام مسیری برای ایجاد یک خانواده به شمار می‌رود چرا که خانواده فراگیرترین و بنیادی نهاد اجتماعی است که بر شخصیت انسان‌ها تاثیر دارد.

وی اظهار کرد: بیش از سه هزار ساعت دوره‌های آموزشی مبتنی بر خانواده سالم و متعادل و عبور از خانواده پر آشوب در کشور برگزار شده که در راستای حمایت از خانواده تحت پوشش بهزیستی بوده است.

رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ۱۲ چرخش‌های تحول آفرین در مأموریت‌های بهزیستی گفت: بهزیستی از پیش از تولد و تا پس از مرگ خدمات مختلفی ارایه می‌کند، ادامه داد: رویکرد توانمند سازانه و فرصت آفرینانه دوجهت گیری مهم ما محسوب می‌شود.

دکتر حسینی ادامه داد: هر انسانی طبق قانون اساسی باید سرپناهی داشته باشد و آذربایجان‌غربی در ایجاد اشتغال مددجویان در سکوی اول قرار دارد.

وی با بیان اینکه ایجاد ۶۰ هزار فرصت شغلی در بهزیستی پیگری می شود، اظهار کرد: ۲۰۰۰ فرصت شغلی در بهزیستی آذربایجان غربی ایجاد شد که میزان تحقق آن ۱۲۵ درصد است و این استان از میانگین کشوری در این زمینه موفق تر بوده است .

رییس سازمان بهزیستی کشور افزود: ۵۰۰ واحد مسکونی امسال آماده و به مددجویان بهزیستی تحویل داده شده است.