شناسهٔ خبر: 71400679 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تین نیوز | لینک خبر

آمادگی برای سرمایه‌ گذاری در صنعت ریلی با کسب مجوز از راه‌ آهن

مدیرعامل شرکت حمل و نقل بین المللی انتخاب ترابر امین از آمادگی این شرکت برای سرمایه گذاری در صنعت حمل و نقل ریلی خبر داد و تاکید کرد: بعد از اشراف کامل به موضوع، سرمایه گذاری لازم انجام خواهد شد.

صاحب‌خبر -
تین نیوز |

مدیرعامل شرکت حمل و نقل بین المللی انتخاب ترابر امین از آمادگی این شرکت برای سرمایه گذاری در صنعت حمل و نقل ریلی خبر داد و تاکید کرد: بعد از اشراف کامل به موضوع، سرمایه گذاری لازم انجام خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، مهدی اشرفی، مدیرعامل شرکت حمل و نقل بین المللی انتخاب ترابر امین با اشاره به فعالیت این شرکت در حوزه فورواردری و جا به جایی بار در حوزه های ریلی، جاده ای، دریایی و هوایی، اظهار کرد: اکنون این شرکت در حال برنامه ریزی به جهت حمل بارهای پتروشیمی از طریق ریل است و این موضوع در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل شرکت حمل و نقل بین المللی انتخاب ترابر امین گفت: با توجه به رایزنی هایی که این شرکت با سایر شرکت های حمل و نقل اعم از داخلی و خارجی انجام داده است، هم اکنون آمادگی لازم برای توسعه فعالیت ها را داریم.

اشرفی با اشاره به برنامه های این شرکت جهت افزایش سرمایه گذاری در حوزه حمل و نقل ریلی، گفت: سرمایه گذاری نیازمند یک سری مطالعات اولیه است و به همین دلیل، این شرکت ترجیح می دهد که در گام اول، فعالیت خود را به صورت فورواردری و نه سرمایه گذاری، آغاز کند.

وی تاکید کرد: بعد از اشراف کامل به موضوع، سرمایه گذاری لازم انجام خواهد شد.

 مدیرعامل شرکت حمل و نقل بین المللی انتخاب ترابر امین، تصریح کرد: در فاز نخست، این آمادگی را داریم که به صورت فورواردر در مسیر غرب دریای خزر فعالیت نمائیم.

اشرفی گفت: در برنامه دوم، این آمادگی را خواهیم داشت تا چنانچه راه آهن به این شرکت اجازه حمل  فورواردی ریلی بار را بدهد، در بخش شرقی دریای خزر نیز فعالیت کنیم و از نزدیک، همکاری بیشتری با راه آهن جمهوری اسلامی ایران داشته باشیم.