شناسهٔ خبر: 71400494 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

یک علامت شایع کمبود «یُد»

«ید» به تولید گرما در بدن کمک می‌کند و بنابراین، سطوح پایین آن ممکن است احساس سردی بیش از حد معمول را در شما ایجاد کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین،برخی از مطالعات نشان داده‌اند بیش از ۸۰ درصد از افرادی که سطح هورمون تیروئید پایینی دارند، ممکن است نسبت به دمای سرد، حساس‌تر از حد معمول باشند.

ایسنا در خبری نوشت:از آنجایی که ید برای تولید هورمون‌های تیروئید استفاده می‌شود، کمبود آن می‌تواند باعث کاهش سطح هورمون تیروئید در بدن شما شود.

با توجه به اینکه هورمون‌های تیروئید به کنترل سرعت متابولیسم شما کمک می‌کنند، سطوح پایین هورمون تیروئید ممکن است باعث کُند شدن آن شود. متابولیسم کندتر، گرمای کمتری تولید می‌کند که ممکن است باعث شود سرما را بیشتر از حد معمول احساس کنید.

همچنین هورمون‌های تیروئید به تقویت فعالیت چربی قهوه‌ای شما کمک می‌کنند. چربی قهوه‌ای، نوعی چربی است که در تولید گرما تخصص دارد. این بدان معنی است که سطوح پایین هورمون تیروئید که ممکن است ناشی از کمبود ید باشد، می‌تواند از عملکردِ مطلوبِ چربی قهوه‌ای جلوگیری کند.

به گزارش «هلث‌لاین»، خوردنی‌های زیر منابع عالی ید هستند:

  • جلبک دریایی، یک ورق کامل خشک شده: ۱۱-۱۹۸۹درصد از RDI یا همان «واحد مصرفی توصیه‌شده در رژیم غذایی»
  • ماهی کاد، ۳ اونس (۸۵ گرم): ۶۶ درصد از RDI
  • ماست، ساده، یک فنجان: ۵۰ درصد RDI
  • نمک یددار، ۱/۴ قاشق چایخوری (۱.۵ گرم): ۴۷ درصد از RDI
  • میگو، ۳ اونس (۸۵ گرم): ۲۳ درصد از RDI
  • تخم مرغ، یک عدد بزرگ: ۱۶ درصد RDI
  • ماهی تن، کنسرو شده، ۳ اونس (۸۵ گرم): ۱۱ درصد از RDI
  • آلو خشک، ۵ آلو خشک: ۹ درصد از RDI

۲۳۳۲۱۷