شناسهٔ خبر: 71399558 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اختتامیه و معرفی برگزیدگان جشنواره «زیر چتر لبخند»؛ فردا

از بین ۳۱۸ اثر دریافت شده در چهارمین جشنواره زیر چتر لبخند ۱۷۰ اثر در بخش مردمی در حوزه‌های «برنامک طنز»، «اجرای طنز» و «نمایش خانوادگی» بوده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در بخش حرفه‌ای نیز ۱۴۸ اثر در قالب‌های «مجله رادیویی»، «مسابقه رادیویی» و «نمایش رادیویی» در جشنواره شرکت کردندو ۲۲ برگزیده بخش مردمی و حرفه‌ای ۲۹ بهمن ماه معرفی می‌شوند.

آقای محمد باقر پروین نژاد دبیر اجرایی این جشنواره با­ حضور در استودیو شبکه خبر درباره برگزاری مراسم اختتامیه ­گفت: آیین پایانی جشنواره زیر چتر لبخند فردا از ساعت ۱۴ تا ۱۶ با حضور پیشکسوتان و مدیران و مخاطبان مردمی که در این جشنواره شرکت کردند دراستودیو شماره ۸ ساختمان شهدای صدا و سیما برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این مرحله اختتامیه بخش‌های متنوعی را در نظر گرفتیم و مهمترین بخش آن تجلیل از برگزیدگان ان هست که با حضورپیشکسوتان برگزار می‌شود و بخش دیگری داریم به نام تقدیر که تقدیر از یک برنامه ساز جوان طنزپرداز است و در کنار برگزاری این جشنواره ما یک پویشی داشتیم­ به نام «صبا خوانی غزل‌های حافظ» که در­آبان ماه و آذرماه ­­برگزار شد و قرار بود که در شب یلدا برگزیدگان آن معرفی شوند، که بنا بر تغییری که صورت گرفت­ قرار شد که در آیین اختتامیه جشنواره زیر چتر لبخند از برگزیدگان این پویش هم تجلیل شود. ­

دبیر اجرایی جشنواره زیر چتر لبخند ادامه داد: برنامه اختتامیه جشنواره رادیویی زیر چتر لبخند را رادیو صبا به صورت زنده پوشش می‌دهد، و بر روی سایت رادیو صبا هم به صورت تصویری پخش خواهد شد و در کنار آن هم به صورت زنده از موج رادیو صبا پخش زنده خواهد شد.

پروین نژاد درباره کیفیت آثار هم گفت:­ به نسبت سال‌های گذشته کیفیت آثار بالاتر بود و ما در چهار بخش تقدیر می‌کنیم در بخش­ حرفه‌ای مشاغل را داریم، ­بخش ساختاری را داریم و بخش اصلی و برنامه‌های ترکیبی و مصاحبه و برنامه‌های کوتاه و موارد دیگر کار را انجام می‌دهیم و در بخش مردمی هم تقدیر می‌کنیم.

وی درباره­ در اختیار گرفتن آثار برگزیده گفت: هدف از برگزاری جشنواره‌ها استعداد یابی است ما به دنبال این استعداد‌ها هستیم مخصوصا مخاطبان مردمی و به کار گیری آثار و محتوای­ آنها­در بخش‌ها و برنامه‌های مختلف است.

پروین نژاد افزود: در بخش حرفه‌ای یک نوع رقابت هست ما باید بتوانیم یک سری خلاقیت‌های جدید را­کشف کنیم و یکی از قالب‌های ساختاری که ما در رقابت گذاشتیم تولید برنامه با هوش مصنوعی است، و این یک کار جدیدی است که انجام می‌شود و ما منتظریم­

که ببینیم چه نوع خلاقیت‌هایی در این حوزه دست ما را در تولید محتوا می‌گیرد، این قالب‌ها موجب می‌شود که رقابتی بین افراد ایجاد کند و این رقابت‌ها موجب خلاقیت‌هایی برای تولید محتوا است.

دبیر اجرایی جشنواره زیر چتر لبخند گفت: ما باید به تولید محتوا برگردیم و محتوا از نویسندگی طنز آغاز می‌شود و بعد به تکنیک‌های برنامه سازی می‌رسد، شاید یکی از کار‌هایی که باید انجام دهیم­ تقویت بخش نویسندگی طنز هست­­که اگر ما بتوانیم این بخش را تقویت کنیم قطعا می‌توانیم تولیدات فاخری داشته باشیم، چون طنز در خیلی از موارد می‌تواند زبان نقد باشد و می‌تواند کمک حال ما باشد به شرط این که بتوانیم زیر ساخت‌های آن را فراهم کنیم که زیر ساخت‌های آن آموزش نیرو‌های توانمند در حوزه نویسندگی و اجرا است.

پروین نژاد در پایان گفت:­ یکی از­ بخش‌های جشنواره بخش موضوعی است که در ۵ بخش محور موضوعی­ مثل «رویای غرب وحشی»، «این سگ هار عمو سام»، «من یک شهروندم»، «میز‌های دوست داشتنی» و «مشاهیرطنز ایران» اینها موضوعاتی هستند که روی آنها کار کردیم و اینها زیر شاخه­ هم بخش­ مردمی و هم حرفه‌ای هستند، ولی در نحوه اجرا مردمی یک مقدار سبک‌تر دیده شد و فقط برنامه کوتاه و برنامک و اجرای طنز و نمایش خانوادگی دارند ولی موضوعات یکی بود و موضوعات را این ۵ محور قرار دادیم که آثار خوبی هم در این خصوص به دستمان رسید.

<div id="video-display-embed-code_12039781"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4457259/12039781?width=600&height=350"></script></div>