سردار محمدعلی نوروزی، رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا در نشست هماندیشی روسای اتاقهای اصناف مراکز استانها با تقدیر از جامعه اصناف و بازاریان که همواره به عنوان جهادگران اقتصادی در شرایط دشوار همواره چراغ واحدهای صنفی را روشن نگهداشته و نبض بازار را به دست گرفتهاند گفت: هر ساله و با نزدیکشدن به ماه مبارک رمضان یکی از چالشهای اصلی واحدهای صنفی اغذیهفروشی دریافت مجوز برای عرضه اغذیه به افرادی غیرروزهدار بود.از این رو، امسال و با برگزاری جلسات متعدد و مشورت با اتاق اصناف ایران این امکان فراهم شد تا متقاضیان صنفی دریافت مجوز فعالیت در ماه مبارک رمضان نسبت به ثبت نام و بارگذاری اطلاعات مربوطه در درگاه «پلیس من» اقدام کنند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران، وی افزود: این اقدام با هدف تسهیل روند دریافت مجوز فعالیت در ماه مبارک رمضان برای اصناف انجام شد تا چالشهایی مانند زمانبر بودن دریافت مجوز، ضرورت مراجعه حضوری به پلیس اماکن و مواردی دیگر که در سالهای گذشته اصناف برای دریافت مجوز با آن روبرو بودند، امسال به حداقل ممکن برسد.
سردار نوروزی در ادامه با اشاره به اصلاحیه ماده ۲۷ قانون نظام صنفی مبنی بر اینکه «محل دایر شده به وسیله هر شخص حقیقی یا حقوقی که پروانه کسب برای آن صادر نشده است با درخواست اتحادیه و تأیید اتاق اصناف شهرستان توسط نیروی انتظامی پلمب میشود» تأکید کرد: هیچ فردی برای اعمال قانون، حق دریافت وجه ندارد و در صورتی که بابت پلمب واحد صنفی تقاضای دریافت وجه شد، یک اقدام کاملا غیرقانونی محسوب میشود.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا در خصوص مشکلات و چالشهای فعالان صنفی در بستر سامانه سپتام و نصب دوربینهای نظارتی گفت: نصب دوربینهای نظارتی نوعی سرمایهگذاری ایمن است که امنیت واحد صنفی را افزایش میدهد. بیتردید با وجود دوربینهای نظارتی، نیازی به حضور پلیس نیست و فعال صنفی میتواند با اطمینان کامل تأمین امنیت واحد صنفی خود را تضمین کند.
به گفته وی دوربینهای نظارتی قابلیت تشخیص چهره را دارد و لذا در صورت سرقت از یک واحد صنفی، امکان تشخیص چهره سارق و همچنین ثبت دقیق اطلاعات امکانپذیر است.
انتهای پیام/