به گزارش ایرنا، فرشید قاسمی روز یکشنبه در آیین افتتاح این طرح،افزود: ۱۰۴ هزار و ۵۰۰ دانش آموز و یکهزار و ٩٣۴ معلم دوره ابتدایی فارس در طرح شایستگی فناورانه و دیجیتال و کاربست هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری، آموزش های لازم را فرا میگیرند.
او با بیان اینکه دبیرخانه کشوری طرح شایستگی فناورانه و دیجیتال و کاربرد هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری دوره ابتدایی در استان فارس مستقر است، اظهار کرد: استقرار دبیرخانه هوش مصنوعی در فارس، نوید بخش این است که استان در به کارگیری فناوری هوش مصنوعی در آموزش نیز حرف اول را در کشور بزند.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس ادامه داد: امروزه شاهد تحول روزانه فناوریهای نوین هستیم و علم سیر تکاملی پرشتابی را طی میکند.
او یادآور شد: هوش مصنوعی مغز رباطی است که پیشتر شاهد بازی آن در برخی فیلمها نیز بودیم و این فناوری در رباطهایی که قبلاً ایجاد شده نیز کارایی بالایی دارد.
قاسمی گفت: حال این سوال مطرح است که چگونه باید از هوش مصنوعی در اموزش و پرورش بهره برد و دانشآموزان باید پاسخ این سوال را بیابند.
دانشآموزان در طرح شایستگی فناورانه و دیجیتال چه میآموزند؟
رئیس اداره تکنولوژی ادارهکل آموزش و پرورش فارس گفت: این طرح در پنج محور و هفت گام تا پایان سال به آموزگاران و دانشآموزان ابتدایی آموزش داده می شود.
فاطمه قاسمی عنوان کرد: سواد دیجیتال، هوش مصنوعی، آشنایی با رایانهها و کاربرد آن در زندگی، تفکر محاسباتی، طراحی شبکه و سیستم مقدماتی، امنیت سایبری، برنامه نویسی با اسکرچ و اسکرچ جونیور، سواد محاسباتی و آموزش شهروندی دیجیتال از آموزشهای این طرح است.